ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το σχόλιο του Δημήτρη Παρρά για το θέμα που αναδείξαμε

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Το σχόλιο του Δημήτρη Παρρά για το θέμα που αναδείξαμε

Ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την ανάρτησή μας για το πανηγύρι των Αρκάδων ο συνδημότης μας και ιδιαίτερα ενεργός πολίτης στα τοπικά της πόλης μας Δημήτρης Παρράς έκανε το δικό του σχόλιο.



Ο κ. Παρράς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :
Να κάνουν τα πανηγύρια τους οι σύλλογοι αλλά να σέβονται και τα σχολεία με πρώτον απ όλους τον δήμο μας


Έχω πάνω από δύο μήνες να συναντήσω από κοντά τον Δημήτρη Παρρά και αφήνω να περάσει ο μήνας για να ξεκαθαρίσει και το Μοσχάτο τι θα κάνει με τους υποψηφίους των Νομαρχιακών και Δημοτικών Εκλογών για να δω και πως ο ίδιος σκέφτεται την δική του συμμετοχή σε αυτές. 

Θα τσακωθούμε , θα συμφωνήσουμε , θα συζητήσουμε για το μέλλον της κεντροδεξιάς σε μια πόλη που έχει συνηθίσει δυστυχώς το ρόλο κομπάρσου επί δεκαετίες. Τι πταίει και τι μπορεί να γίνει είναι κάτι για το οποίο έχουμε γράψει εδώ πάρα πολλές φορές. Όσοι επί δεκαετίες δυνάμωναν την αριστερά στην πόλη μας έχουν τεράστιες ευθύνες. Ακόμα και ο Βύρωνας άλλαξε πορεία σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. 

Πολλοί τάχα "κόκκινοι" δήμοι έγιναν γαλάζιοι. Τι είχαν και δεν είχαμε εμείς; Ικανά στελέχη που έδωσαν μάχες και τις κέρδισαν. Εδώ παραμυθιαζόμαστε με τάχα συμμαχίες που δεν οδήγησαν εάν εξαιρέσουμε την περίοδο 2006-2010 σε κανένα αποτέλεσμα. Αλλά και εκείνη την περίοδο η διακυβέρνηση δεν έφυγε από τα καθιερωμένα. Εκείνη η Διοίκηση μάλιστα έκανε και άγαλμα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή!! Σε 10-15 χρόνια ο επισκέπτης της πόλης που θα ρωτάει και θα μαθαίνει για ποιον στήθηκε άγαλμα και θα απορεί. Όπως και οι νέες γενιές που δεν είναι φυσικά λάτρεις των απολυταρχικών καθεστώτων. Για αυτά θα τσακωθούμε με τον μετριοπαθή Δημήτρη Παρρά.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: