ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 4 Μαρτίου στο Αναψυκτήριο Ηλιούπολης η κοπή της πίτας της παράταξης του Γ. Αραμπατζή

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Στις 4 Μαρτίου στο Αναψυκτήριο Ηλιούπολης η κοπή της πίτας της παράταξης του Γ. Αραμπατζή

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Την ημέρα των γενεθλίων της αδελφής μου και την ημέρα που θα έχετε από εμάς την δική μας πρόταση για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές επέλεξε ο επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης " Η πόλη που Θέλω¨    Γαβριήλ Αραμπατζής  να κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της παράταξής του.
Η πρόσκληση είναι αυτή που βλέπετε και έχει ώρα έναρξης τις πέντε και μισή το απόγευμα εννοείτε. Στον ίδιο χώρο που έκοψαν και άλλες δημοτικές παρατάξεις τις βασιλόπιτές τους θα μετρήσει δυνάμεις και θα παρουσιάσει και κάποιους από τους υποψηφίους του.

 Εκεί θα παραβρεθούν πολλοί κεντροδεξιοί της πόλης , στελέχη και βουλευτές κομμάτων και γενικά θα έχει ενδιαφέρον για όσους πιστούς της νέας παράταξης. Για τους υπόλοιπους θα καταλάβουν απλώς πως η νέα παράταξη μπορεί να τους οδηγήσει σε πρόωρη συνταξιοδότηση από τα κοινά της πόλης.

Και σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή της στη νέα διοίκηση είναι πιθανή εάν τα κουκιά της απλής αναλογικής δεν φτάσουν. Εάν δηλαδή Βαλασόπουλος και Κοκοτίνης δεν συγκεντρώσουν το 50% συν ένα για να έχουν την πλειοψηφία στους δημοτικούς συμβούλους και εάν οι άλλες αριστερές παρατάξεις ρίξουν πόρτα (πράγμα που δεν βλέπουμε ) στο "προοδευτικό" μέτωπο που ετοιμάζεται σε όλη την Ελλάδα.

Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και η ταπεινότητά μου δεν θα παραβρεθεί και σε αυτή την εκδήλωση όπως δεν πήγε και σε όλες τις βασιλόπιτες που έχουν κοπεί στην πόλη μας.

Βέβαια τα δικά μας μάτια θα είναι σε αυτή την εκδήλωση αφού έχουμε πολλούς υποψηφίους φίλους που αγάπησαν αυτή την παράταξη και κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Τα νέα και φυσικά όλες οι πληροφορίες θα είναι εδώ με τον δικό μας πάντα σχολιασμό.

Πάντως σύμπτωση δεν το λες να κόβεται η βασιλόπιτα στις 4 Μαρτίου λέτε να σας ανακοινώσουμε στήριξη στον Αραμπατζή; Εσείς που με ξέρετε χρόνια δεν έχετε τέτοιες ερωτήσεις την βάζω για τους υπόλοιπους που απλώς με διαβάζουν και δεν με ξέρουν!!!!

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: