ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με ανίκανους δεν υπάρχει καμία συνεργασία γιατί η ΗΤΤΑ είναι βέβαιη

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Με ανίκανους δεν υπάρχει καμία συνεργασία γιατί η ΗΤΤΑ είναι βέβαιη



Κάποιοι θυμήθηκαν τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου και αναζητάνε την στήριξή του. Είναι οι ίδιοι που παραιτήθηκαν από την δημοτική του παράταξη για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες με το αστείο επιχείρημα πως είναι αυταρχικός ο Βασίλης Βαλασόπουλος!!!
Φεύγω δηλαδή από την δημοτική παράταξη που με ανέδειξε επειδή ο αρχηγός της αντίπαλης παράταξης δεν σέβεται τους δημοτικούς συμβούλους αντί να κάτσω και να τον αντιμετωπίσω. Τώρα που ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος θα είναι και πάλι ΠΡΩΤΟΣ την πρώτη Κυριακή θα εφεύρουν άλλες αστείες αντιπολιτευτικές τακτικές για να τον αποκαθηλώσουν. Λες και η ΝΔ δεν γνωρίζει πόσο ικανός είναι ο δήμαρχος της Ηλιούπολης λες και οι Νεοδημοκράτες δεν γνωρίζουν πως δεν έχουν ικανό υποψήφιο να αντιπαρατεθεί μαζί του. Το 2014 δεν έβαλε μυαλό σε κανέναν και φυσικά μόλις ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε να πούμε και να γράψουμε πολλά.Με πρώην πασοκτζήδες , με ρετάλια της αριστεράς και με ολίγον από κεντρώους προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι και δεξιοί!!  Έχουν μαζί τους βέβαια και στελέχη της ΝΔ , πρώην προέδρους τοπικών, υπάλληλους ΔΕΚΟ , πολίτες που βλέπουν τη ΝΔ του Μητσοτάκη ως ευκαιρία για να μεταπηδήσουν αργότερα σε κάποιο κεντροαριστερό σχήμα. Εάν ο Τσατσόπουλος πήγαινε για δήμαρχος άνετα θα τον είχαν επικεφαλή τους. Αυτοί που δεν πήγαν ούτε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας ακολουθώντας προφανώς το παράδειγμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη  που πήγε ο γκαφατζής εκείνη την μέρα  για τσίπουρα στην Κρήτη.

 Ο πρόεδρος όμως της ΝΔ έχει τα "ακροδεξιά" του "βαρίδια" για να τον κάνουν πρωθυπουργό έστω και με το "ζόρι" γιατί κακά τα ψέματα δεν τραβάει ο πρόεδρος. Εδώ περιμένει ο Τάσος Ευσταθίου να τον σώσει η στήριξη του Αναγνώστου λες και ο τελευταίος είναι άνθρωπος που μπορεί να ξεχνάει και να συγχωρεί τα πάντα. Αυτό δεν θα συμβεί αλλά ακόμα και να συνέβαινε πάλι θα έχανε  από τον Γαβριήλ Αραμπατζή στην ιδιότυπη αυτή κόντρα ανάμεσα στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των στελεχών της ΝΔ στην πόλη μας να παρουσιάσουν έναν ηγέτη που θα σαρώσει και θα περάσει αέρα στον δεύτερο γύρο. Σε λίγες μέρες θα κατηγορούν και πάλι εμάς πως τάχα δεν αφήνουμε την ΕΝΟΝΤΗΤΑ να ανθίσει!! Ποια ενότητα βρε καραγκιόζηδες αυτοί με τις πατσαβούρες της αριστεράς που τάχα απέκτησαν και πολιτικό λόγο.

Που αναπαράγουν τις ανοησίες περί αυταρχικότητας και καταπάτησης κάθε θεσμικής έννοιας από τον νυν δήμαρχο την ίδια ώρα που είναι κολλητάρια με τα οργανά του Στάλιν της πόλης.

Αυτή που από την μία το παίζουν αριστεροί και από την άλλοι θεοσεβούμενοι. Η Αριστερά δεν πιστεύει στην Θρησκεία αυτοί τι σόι αριστεροί είναι;

Ακόμα και ο Στασινόπουλος θα σας περάσει με τους υποψήφιους που θα κατεβάσετε. Δεν θα σας σώσει κανένας Τάκης και Σάκης από την συντριβή σας. Δεν θα σας αφήσουμε να ρίξετε την πόλη στα βράχια , είμαστε πολλοί περισσότεροι από όσο φαντάζεστε!!! Κονταροχτυπηθείτε με τους "άστεγους" πολιτικά φίλους σας και πάρτε τους και μαζί σας για να γεμίσετε το ψηφοδέλτιό σας.

 Να μην ξεχάσετε και τους αντιμνημονιακούς του 2014 που έβριζαν χυδαία από το ιστολόγιο τους τον Σαμαρά. Παρρά δεν θα έχετε αυτή την φορά που βγήκε δεύτερος σε ψήφους από την αστεία και χωρίς ιδεολογία παράταξή σας.Ίσως την επόμενη φορά γιατί για το 2019 οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν κλείσει!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: