ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι εξελίξεις στην πολιτική τρέχουν και όσοι προτίμησαν να έχουν δίπλα τους διεφθαρμένους θα πληρώσουν το τίμημα- Η βάση της παράταξης δεν φταίει για 5-10 στελέχη που βούτηξαν το χέρι στο μέλι ή για να ακριβολογώ πήραν όλο τον βάζο!!!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Οι εξελίξεις στην πολιτική τρέχουν και όσοι προτίμησαν να έχουν δίπλα τους διεφθαρμένους θα πληρώσουν το τίμημα- Η βάση της παράταξης δεν φταίει για 5-10 στελέχη που βούτηξαν το χέρι στο μέλι ή για να ακριβολογώ πήραν όλο τον βάζο!!!

Η πορεία προς τις εκλογές θα ήταν ένας υγιεινός περίπατος για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη εάν τα στελέχη της Πειραιώς είχαν από νωρίς επιληφθεί για τις συνεχείς διαμαρτυρίες και καταγγελίες Νεοδημοκρατών κατά στελεχών του κόμματος.
Τους επόμενους μήνες και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που εδώ και τέσσερις- πέντε μήνες κυκλοφορούν ως φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Με "κουκουλοφόρους" και φήμες θα μου πείτε δεν στήνεται κακούργημα. Έλα όμως που οι έρευνες προχώρησαν και σε λογαριασμούς από αυτούς που μας διαβεβαίωναν κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως δεν υπήρχαν στο εξωτερικό ή ήταν άδειοι. Έλα που τελικά δεν είχαν μόνο μέσα ένα ευρώ αλλά εκατομμύρια. Έλα που δεν έχουν δηλωθεί σε κανένα πόθεν έσχες του συγκεκριμένου πολιτικού τα τελευταία χρόνια.

 Έλα που η τρέλα των Συριζαίων να παραμείνουν στην καρέκλα και οι συνεχείς τους πιέσεις οδήγησε τους Ευρωπαίους εταίρους μας να δώσουν το πράσινο φως για να σταλούν στοιχεία στην Ελληνική κυβέρνηση από κορυφαίους ξένους τραπεζίτες που συνήθως δεν μιλάνε και τα έχουν καλά με τους πελάτες τους.

Όλα αυτά θα ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας εάν δεν τα επιβεβαίωνε Πρεσβεία ισχυρής χώρας στην Αθήνα. Η χώρα είναι σύμμαχος και εταίρος μας  και έχει κυβέρνηση πολύ συντηρητική για να κάνει πλάτες στους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Για ακόμη μια φορά η βάση της ΝΔ θα πληγωθεί από στελέχη "ξένα σώματα" που μας ήρθαν για να μας "σώσουν" και να δυναμώσουν την φωνή του κόμματος στην κοινωνία ,  αφού πρώτα καθύβριζαν όλους τους προέδρους του κόμματος (κάποιους δικαιολογημένα) σαν βουλευτές άλλων κομμάτων τα προηγούμενα χρόνια.

Και σε αυτά τα κόμματα είχαν δείξει μια έφεση στις επίκαιρες ερωτήσεις υπέρ συμφερόντων εταιριών αλλά έως εκεί.


Ξεγέλασαν και εμάς , τους είχαμε για γραφικούς αλλά για δεξιούς και αγωνιστές αλλά τελικά ήταν μεγάλα λαμόγια. Η ΝΔ εύκολα ή πολύ δύσκολα θα κερδίσει τις προσεχείς εκλογές αλλά κρατώντας τέτοια στελέχη στις τάξεις της θα γίνει μια σύντομη "δεξιά" παρένθεση αφού ο λαός που πεινάει τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως κάποιοι πλούτισαν στην κυριολεξία μέσα σε δύο μόλις χρόνια. 

Και φυσικά ανάλογα φαινόμενα χωρίς τιμωρία είχαμε και την περίοδο 2004-2009 , για αυτό και οι Καραμανλικοί συμμάχησαν με τους αριστερούς κατσαπλιάδες και έβγαλαν και Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πιο άχρηστο υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή. Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι πραγματικά πως δεν μπορώ να παλεύω δίπλα σε κλέφτες.

 Είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο προδομένος από συναγωνιστές που τελικά πάλευαν για τους εαυτούς τους και την τσέπη τους και όχι για Ιδέες. Αλλά έτσι είναι η ζωή την πατάνε ακόμα και όσοι αποκάλυψαν εκατοντάδες υποθέσεις διαφθοράς στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως σιγά- σιγά με απομάκρυναν από το περιβάλλον τους , σου λέει αυτός είναι "τρελός" θα μας ξεσκεπάσει όλους!! Τελικά η "τρέλα" για αποκαλυπτική δημοσιογραφία σε οδηγεί σε απομόνωση από όσους νομίζουν πως όλα είναι τηλεπωλήσεις....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: