ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παράπονα συνδημοτών μας

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Παράπονα συνδημοτών μας


Κάτοικοι της οδού Νεύτωνος μας διαμαρτύρονται για την επικινδυνότητα του δρόμου. Μας αναφέρουν πως το λεωφορείο που περνάει από εκεί σήμερα παρά λίγο να χτυπήσει διερχόμενους. Καλούν εμάς να πάμε να μας δείξουν τι αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση ώστε να δημοσιοποιήσουμε τα προβλήματά τους και να δοθεί λύση από την δημοτική αρχή. Το δημοσιεύουμε για να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. Τώρα που είναι και προεκλογική περίοδος κάποιος θα τρέξει.
Κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου διαμαρτύρονται για έλλειψη χώρου πάρκινγκ στην περιοχή τους. Μας επισημαίνουν πως όταν η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου έχει κάποιο μυστήριο η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. Διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και πολλές φορές κλείνουν εισόδους πολυκατοικιών και θέσεις στάθμευσης πολυκατοικιών της περιοχής. Έτσι ισχυρίζονται και έτσι θα είναι. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση καλό θα είναι να αναζητηθεί χώρος για κατασκευή πάρκινγκ. Αυτός ο Νάστος που του έφαγαν οι δημοτικοί άρχοντες τόσα οικόπεδα δεν είχε κανένα στην περιοχή να το κάνει ο δήμος πάρκινγκ;

Τέλος μας ανέφεραν κάτοικοι πως στη χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πηγές ενέργειας μόνο η Τσατσούλη του ΚΚΕ έκανε πρόταση και έδωσε το παρόν κάνοντας πρόταση για την δημόσια περιουσία. Το γράφουμε εάν και αυτοί που μας το έστειλαν θα πρέπει να γνωρίζουν πως διαφωνούμε πλήρως με το ΚΚΕ και με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις για το θέμα της δήθεν δημόσιας περιουσίας και ευχόμαστε κάποτε η αδικία εις βάρος των κληρονόμων Νάστου να αποκατασταθεί. Για εμάς το γεγονός πως τα ακίνητα βρέθηκαν στα χέρια της ΕΤΑΔ και θα δοθούν κάποια στιγμή αναγκαστικά σε ιδιώτη προς αξιοποίηση είναι ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ για όσους επί δεκαετίες έχτισαν πολιτικές καριέρες καταπατώντας ιδιωτική περιουσία για μικροπολιτικούς λόγους. Ευχόμαστε μάλιστα να επικρατήσουν οι Ιδέες της Τσατσούλη ώστε να πάρουν και τις ιδιωτικές περιουσίες όλων όσων στηρίζουν το πλιάτσικο των κατσαπλιάδων της αριστεράς.

Το Κράτος δυνάστης που λειτουργούσε για δεκαετίες με όρους Σοβιετίας χρεοκόπησε και έτσι αργά ή και πολύ γρήγορα θα δούμε όλοι τι είναι να σου παίρνουν ότι με κόπο και πολύ δουλειά δημιούργησες επί δεκαετίες. Η ιδιωτική περιουσία που υφαρπάζεται από το κράτος δεν είναι για εμάς μαγκιά αλλά δείγμα πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν λειτουργεί σωστά. Έτσι και με ευθύνη όσων ψηφίζουν κόμματα που θέλουν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία η χώρα μας οδηγείται σε πλήρη απαξίωση.


Οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου που κατοχύρωσαν στο Ελληνικό Δημόσιο περιουσία ιδιώτη που είχε νόμιμους τίτλους την ώρα που με τους ίδιους τίτλους έχει κατοχυρώσει περιουσία η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και πλήθος συνδημοτών μας δείχνει σε όλους μας περίτρανα πως όσοι διοίκησαν το δήμο είχαν έναν και μόνο σκοπό. Να κλέψουν ιδιωτική περιουσία , να αυξήσουν την δική τους και να κλαίνε τώρα μήπως η δημόσια περιουσία πουληθεί. Θα πουληθεί αργά ή γρήγορα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων και υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης.


 Μέχρι το 2025 η χώρα μας θα εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ ανεξαρτήτως πια κυβέρνηση είναι στην εξουσία. Δεν μπορεί η οικονομία μας να ακολουθήσει τις άλλες χώρες του Βορρά και δεν μπορούμε να έχουμε το ίδιο νόμισμα με όσους επί δεκαετίες δεν ζούσαν με δανεικά αλλά δημιουργούσαν πλούτο.

Η τελευταία ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ευρώπης θα σκάσει για άλλη μια φορά με πάταγο και όλοι εμείς θα ζήσουμε σε απόλυτη δυστυχία για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Οι επικράτηση της αριστεράς και η ενοχική δεξιά που δεν έφτιαξε ένα κράτος δυτικού τύπου είναι ένοχες για το γεγονός πως τα παιδιά μας θα δουλεύουν ως σερβιτόροι όσοι μείνουν εδώ ή θα ξενιτευτούν για ένα καλύτερο μέλλον σε κάποιο δυτικό κράτος.

Επίσης Δημοσθένους και Γεωργίου Φύτρου καμμένη λάμπα σε κολόνα της ΔΕΗ , ενημερώθηκε η ΔΕΗ από εμάς προσωπικά και αναμένουμε σε πόσες μέρες θα αλλάξουν την λάμπα. Ο Δήμος για την αλλάξει την λάμπα δεν το βλέπουμε έχει πολλές σκοτούρες η διοίκηση αφού η συγκυβέρνηση με τον Κοκοτίνη θα μοιράσει αρμοδιότητες και θα κοπούν τα φτερά κάποιων μυστικοσυμβούλων.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: