ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ούτε 300 άτομα δεν μάζεψε η Τσατσούλη στην παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ούτε 300 άτομα δεν μάζεψε η Τσατσούλη στην παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τρεις και η Τασία Τσατσούλη στην παρουσίαση των ψηφοφόρων της Λαϊκής Συσπείρωσης που πάει φουλ για μονοψήφιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Για αυτό διάλεξε και την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου για να μην φανεί ο λίγος κόσμος. Μόνο υπάλληλοι του δήμου και συνταξιούχοι κομμουνιστές της πόλης έδωσαν το παρών. Η κινητοποίηση δεν έπιασε και έτσι το μήνυμα της ήττας που έρχεται σε σχέση με τις άλλες παρατάξεις της αριστεράς αλλά και της δεξιάς βγήκε προς τα έξω. Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες που ανέβασε το site ilioupolinews.gr και τις οποίες σας παρουσιάζουμε για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας.

Μήπως τους πείραξε το κρύο και δεν πήγαν οι όλοι οι σύντροφοι είναι ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ και βαρέθηκαν την μιζέρια του  ΚΚΕ;Η παράταξη του Κοκοτίνη τουλάχιστον έκανε καλή κινητοποίηση και μάζεψε ικανό αριθμό για να μην έχουν μουρμούρες. Δεν μας χάλασε είναι η αλήθεια η οικτρή εικόνα που παρουσίασαν τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας.

Δεν βάζουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση για να μην νομίζουν πως τους στοχοποιούμε. Όσοι θέλουν μπορούν να μπουν στο site ilioupolinews.gr ή στην σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για να θαυμάσουν το "μέγα πλήθος". Την άλλη φορά να κάνουν την παρουσίαση στο Άλσος του Δήμου να φαίνονται περισσότεροι μαζί με το άγαλμα του Δημήτρη Κιντή, Άμα βγει πάλι κανένας "δεξιούλης" ίσως τους στήσει και κανένα του Άρη Βελουχιώτη!!!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ……….ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΦΟΡΜΟΛΗ , ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ,ΣΤΟΙΧΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΣΥΝEIΔHΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΔΕΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ. ΑΓΩΝΕΣ , ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΦΩΝΕΣ ΑΕΝΑΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ.ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΟΥΒΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – Β.ΚΟΡΕΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.