ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμφανίστηκαν και πάλι τα site "κομήτες" που παρουσιάζουν νικητές υποψήφιους δημάρχους για λίγα ευρώ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Εμφανίστηκαν και πάλι τα site "κομήτες" που παρουσιάζουν νικητές υποψήφιους δημάρχους για λίγα ευρώ

Κάθε τέσσερα χρόνια βλέπουμε στο διαδίκτυο site που ασχολούνται με τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και που με λίγα ευρώ δημοσιεύουν ότι τους στείλεις. Ακόμα και μεγαλύτερα site γιατί έχω δουλέψει και τα ξέρω καλά αναδημοσιεύουν έναντι αμοιβής θέματα από αυτά τα site.



Σε προεκλογικές περιόδους φυσικά η αξιοπιστία του καθένα μας κρίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα. Στην πόλη μας μόνο εμείς μπαίνουμε στην διαδικασία να σας γράφουμε τις εκτιμήσεις μας. Το κάνουμε γιατί δεν έχουμε εξαρτήσεις από κανέναν και δεν μας νοιάζει αφού σε λίγες μέρες θα έχουμε και πάλι επιβεβαιωθεί. Είναι πολύ εύκολο για τον καθένα επαγγελματία να δει πως κινείται η κοινή γνώμη και κυρίως τι προτίθεται να ψηφίσει από συγκεκριμένους συνδυασμούς. Επειδή κάποιοι μέμφονται τις εταιρείες δημοσκοπήσεων  πως πέφτουν έξω θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε πως στα αποτελέσματα που δίνουν σε όσους παρήγγειλαν τις δημοσκοπήσεις δεν λένε τις σάχλες που τελικά φτάνουν σε εμάς.

Για την κεντρική πολιτική σκηνή π.χ είναι γεγονός πως  ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάμπτει αυτή την περίοδο και πως η Χρυσή Αυγή έπιασε ταβάνι με ποσοστά διψήφια!! Τα γράφουμε αυτά γιατί κάποιοι θεωρούν πως με ένα - δυο καλά σχόλια για αυτούς μπορεί να ανατραπεί στην πόλη μας μια κατάσταση για την οποία οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι. Θεωρούν δηλαδή πως η φυσιολογική φθορά μετά από 9 έτη στο τιμόνι του δήμου του Βασίλη Βαλασόπουλου θα τον οδηγήσει σε μια ήττα χωρίς να μιλάνε με τους χιλιάδες συμπολίτες μας που τον στηρίζουν ο καθένας για το προσωπικό του συμφέρον. Δεν βλέπουν τις συμμαχίες που διαμορφώνονται στον χώρο της αριστεράς και αδυνατούν να κατανοήσουν πως άμα ο άλλος παραμένει αριστερός δεν θα ψηφίσει ποτέ υποψήφιο κεντρώο ή δεξιό.

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος έχει πετύχει  να έχει διείσδυση σε ψηφοφόρους της ΝΔ και αυτό θα έπρεπε να το είχαν αντιληφθεί και πολεμήσει κάποιοι από το 2014. Οι συνεργασίες μαζί του από στελέχη της δικής μας παράταξης θα έπρεπε να είχαν κοπεί μαχαίρι. Όμως είπαμε κάποιοι ονειρεύονται συνεργασία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στην πόλη μας αλλά μάλλον απλώς κοιμούνται!!!

Αυτοί εξακολουθούν και γράφουν καλά λόγια για την αριστερά στην πόλη και αυτή είναι που θα δώσουν δύναμη στη νέα διοίκηση που θα είναι Βαλασόπουλος- Κοκοτίνης. Μια διοίκηση που θα φέρει την πόλη μας δεκαετίες πίσω και θα μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αποτυχημένη και επιζήμια διακυβέρνηση του Δ. Κιντή. Βέβαια το "έγκλημα" αυτό θα διαπραχθεί και με όσους δεξιούς ψηφίσουν δεκανίκια και δεξιούς που τιμάνε τους αγώνες της αριστεράς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν στήριξαν ποτέ καμία εθνική θέση της ΝΔ , είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έπαιζαν μεταξύ ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ επί δεκαετίες είναι οι ίδιοι αποτυχημένοι πρόεδροι ΔΕΚΟ που θέλουν για το καπρίτσιο τους να διαλύσουν την δεξιά στην πόλη μας.

Όμως δεξιά και μάλιστα με "ακραίες" απόψεις και με μένος κατά του κομμουνισμού θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα ξαφνιαστούν με τις ψήφους των τάχα ακραίων και θα δουν πως όταν σκάβεις τον λάκκο του συναγωνιστή σου στο τέλος πέφτεις ο ίδιος μέσα. Κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν την διαφορετική και δεξιά προσέγγιση των πραγμάτων και θα μας χαρίσουν μια ακόμα τετραετία όπου οι νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα δουν εαυτούς σε θέση αντιδημάρχων και προέδρων  ΝΠΔΔ από αυτά που πρέπει όταν επιτέλους ξυπνήσουμε όλοι ή χρεοκοπήσουμε (το δεύτερο πιο πιθανό) να καταργηθούν. 

Αυτοί που έκλεισαν τον δρόμο στην υποψηφιότητα του Πουπάκη είναι υπεύθυνοι για την νέα αριστερή διοίκηση. Και μην νομίζουν πως θα τους αφήσουμε να εκλεγούν και βουλευτές!!!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πρέπει να ντρέπεστε να μιλάτε για τον Δ.Κιντη αρνητικά.μαλλον είσαστε ακροδεξιοί του θανατα.εσεις όλοι οι χθεσινοι στην Ηλιούπολη.