ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους έχει για πλάκα ο Βαλασόπουλος - Το μόνο ζητούμενο πλέον είναι με ποια δημοτική παράταξη θα συνεργαστεί για την νέα του θητεία

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Τους έχει για πλάκα ο Βαλασόπουλος - Το μόνο ζητούμενο πλέον είναι με ποια δημοτική παράταξη θα συνεργαστεί για την νέα του θητεία




Σαρώνει η διαφήμιση του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου μέσω της Google σε όλα τα ενημερωτικά site και blogs στο διαδίκτυο. Ήδη έχουν δει την διαφήμιση χιλιάδες Ηλιουπολίτες. Αυτή την στιγμή παίζει και στο δικό μας ιστολόγιο ανάμεσα από τις αναρτήσεις μας.
Το δείχνουμε μπας και ξυπνήσουν και κάποιοι που θεωρούν πως θα γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη με 10ευρα και 20ευρα σε ιστολόγια και site με μηδενική απήχηση. Όσοι έχουν ήδη δει την διαφήμιση αυτή είναι όσοι θα δουν για τους επόμενους τρεις μήνες τις διαφημίσεις όλων των άλλων υποψηφίων.

Αλλά είπαμε δεν βάζουν μυαλό και νομίζουν πως θα μάθει ο κόσμος το πρόγραμμά τους ως δια μαγείας. Σε όσες εκδηλώσεις  έχει εμφανιστεί ο δήμαρχος μόνο μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες έχουν εμφανιστεί αυτοί τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Οι άνθρωποι δεν το έχουν και νομίζουν πως θα γίνουν δήμαρχοι ΤΖΑΜΠΑ. Οι Ηλιουπολίτες δεν θέλουν όμως ΤΖΑΜΠΑ μάγκες και τον Μάϊο θα δώσουν την ηχηρή απάντησή τους. 

Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν για να μη διασυρθούν είναι να ΕΝΩΘΟΥΝ οι κεντροδεξιοί έστω στο και πέντε για να μην ξεφτιλιστούν τελείως και δεν περάσουν και πάλι στο δεύτερο γύρο. 

Εμείς πάντως δεν θα περιμένουμε από ανθρώπους που δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους να κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο και σας έχουμε την δική μας καθαρή πρόταση που δυστυχώς δεν αλλάζει το τοπίο στην κορυφή αλλά δεν πετάει και την ψήφο σας σε δήθεν κεντροδεξιούς που κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το κομματικό. 

Σιγά μην είναι οι Ευσταθίου και Αραμπατζής πιο ικανοί από τον νυν δήμαρχο μας. 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ , ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ 6-7%.ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ. ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΚΥΡ -ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΑΦΕΛΗ ΠΙΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΔΕΙΝΥΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΔΥΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ , Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ Ο ΠΑΡΡΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ......ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Υ.Γ Ο ΚΟΚΚΟΤΙΝΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

UNKNOWN είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.........ΚΟΚΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ..... ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ.