ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και φυσικά θα κάνουμε προβολή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Και φυσικά θα κάνουμε προβολή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Μας ρωτάνε φίλοι και κυρίως εχθροί εάν θα κάνουμε προβολή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μέσα από το ιστολόγιό μας. Και φυσικά θα κάνουμε όπως κάναμε και το 2014 από δημοτικές παρατάξεις που εμείς επιθυμούμε και υποψηφίους που και εμείς θέλουμε. Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει να κάνουμε όση προβολή θέλουμε και σε όποιον θέλουμε.
Και φυσικά εδώ δεν θα προβάλουμε καρτούν γιατί άλλωστε δεν έχουν και την δυνατότητα της προβολής σε εμάς. Οι οικονομικές μας απαιτήσεις είναι υπέρογκες άλλωστε αυτό είναι γνωστό στην μικρή κοινωνία που ζούμε. Άλλωστε είπαμε εμείς σε αυτές τις εκλογές θα στεναχωρήσουμε πολλούς και δεν θα έχουμε και τύψεις. Σκεφτόμαστε να γίνουμε ακόμα χειρότεροι για όσους παίζουν με την νοημοσύνη μας και κυρίως με την δική σας. Γελάμε με τις προβολές σε άλλα site που άρχισαν χωρίς ο προβαλλόμενος να έχει κάποιο όφελος. Να ζητάτε πατώντας στην φωτογραφία σας να βγαίνει ο άλλος στην προσωπική σας σελίδα στο facebook. 

Εάν δεν τον κάνετε ούτε φίλο στο διαδίκτυο να αποκτήσετε μια οικειότητα έστω διαδικτυακή σιγά μην σας ψηφίσει. Άσε που κάνετε πάντα το ίδιο λάθος κατεβαίνετε την τελευταία στιγμή χωρίς καμία προεργασία για τις εκλογές. Μετά παίρνετε λίγους σταυρούς και μένετε εκτός δημοτικού συμβουλίου. Για μένα δεν νοείται υποψήφιος από τις δύο μεγάλες δημοτικές παρατάξεις που δεν μπορεί να μαζέψει 200-300 σταυρούς και να βγει εάν πραγματικά το κυνηγήσει. Ο συνδυασμός παίζει πάντα τον κύριο λόγο σε μια εκλογή υποψηφίου. Η προσωπική επαφή που λένε πολλοί πως μετράει οδηγεί πολλές φορές και σε τριβές. Καλύτερα να μην σε ξέρουν και πολύ καλά για να σε ψηφίσουν.

Προσοχή επίσης να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ήδη κάποιοι έχουν στήσει μηχανισμούς μέσα στις παρατάξεις που βοηθάνε συγκεκριμένα πρόσωπα. Σε αυτές τις εκλογές όσοι παίξουν δίδυμο με κάποιον άλλο θα είναι περισσότερο ωφελημένοι από παλιότερα. Έχουμε εντοπίσει ήδη καμιά δεκαριά υποψηφίους που εμάς θα μας ενδιέφερε να τους δούμε να βγαίνουν. Από τους νέους λέω πάντα. Θα κοιτάξω να σας τους γνωρίσω το επόμενο δίμηνο για να δείτε και εσείς πως αξίζουν. Μέσα στο ΣΚ θα κάνω κάποια δοκιμαστικά για διαφημίσεις και λέω να πετάξω ένα Λαϊκή Συσπείρωση αλλά φοβάμαι μην χάσω τους φανατικούς δεξιούς αναγνώστες μου. Ούτε για πλάκα δεν τα κάνεις αυτά μου λένε.

 Άντε να βάλω μια "Νέα Δημοτική Κίνηση" έτσι άμα κατέβει να την έχω και έτοιμη για όσους πιστούς της. Θέλω να δω πως θα φαίνεται το ιστολόγιο με πρόσωπα υποψηφίων και κυρίως να μετρήσω αντιδράσεις.Θα έχω και πάλι πολύ ΝΔ το ΣΚ και ελπίζω να έχω ανάλογες επισκέψεις όπως το προηγούμενο. Ο Χατζηδάκης και ο ΟΣΕ πούλησε πολύ, κάποιοι μάθαιναν μάλιστα για πρώτη φορά τι ρεμούλα είχε πέσει στον οργανισμό. ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ένα σωρό άλλοι οργανισμοί που δημιουργήθηκαν για να βολευτούν τα "δικά" μας παιδιά. Πόσους άχρηστους έχω γνωρίσει που έπαιρναν 2000 και 3000 ευρώ από τέτοιους οργανισμούς.

Είναι δυνατόν μετά να μην χρεοκοπήσουμε. Βαρέθηκα να βλέπω Καρανίκες της από εδώ πλευράς γιατί για τους αριστερούς δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς ούτε για τους πασόκους. Εμένα με πληγώνει η ρεμούλα της από εδώ πλευράς. Είχαμε τους φιλέλέδες κλέφτες, τώρα έχουμε και τους "πατριώτες" λωποδύτες που βρήκαν καταφύγιο τον πατριωτισμό για να κάνουν μπίζνες. Πολλές περιπτώσεις και μάλιστα καραμπινάτες. Στους ΟΤΑ πάλι κάθε καρυδιάς καρύδι κατεβαίνει θέλει προσοχή και από τους επικεφαλής γιατί θα εκτεθούν και εκείνοι όταν κάνουν το λάθος και βάλουν κάποιον λωποδύτη στο συνδυασμό τους.

Εμείς σκανάρουμε και είμαστε έτοιμοι αλλά πρώτα να περάσει η 4η Μαρτίου να ξέρετε και τι σας προτείνουμε εμείς για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: