ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απάντηση του Άγγελου Δημητρόπουλου στον Κώστα Σεφτελή

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Η απάντηση του Άγγελου Δημητρόπουλου στον Κώστα Σεφτελή

Έμμεση απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σεφτελής έδωσε μέσω facebook ο πρώην Αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος ο οποίος αναρωτιέται εύλογα πως ενώ έκανε και οικονομία βρέθηκε και να τον καταγγέλλουν από πάνω!!! Συγκεκριμένα αναφέρει πως το ετήσιο κόστος του site  ενώ ήταν 19.000 ευρώ ετησίως έπεσε με δικές του πρωτοβουλίες στα 15.000 ευρώ. Γλίτωσε δηλαδή η τσέπη μας 4.000 ευρώ τον χρόνο και ο Σεφτελής θυμήθηκε το  site ενώ δεν είχε καμία αντίρρηση να σημειώσουμε εμείς σε 200.000 ευρώ που έφευγαν δεξιά και αριστερά σε δομές με μηδαμινή αξία για τον δημότη.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημητρόπουλος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook



" Έχεις ένα site. Πληρώνεις 15.000 ευρώ τον χρόνο για συντήρηση του cms και άλλες 4.000 ευρώ για licence αυτού... Δεν μιλάει κανείς Το σταματάς γιατί το θεωρείς ακριβό. Πας σε joomla φτιάχνεις νέο εντελώς site KAI app για smartphones με 15.000 ευρώ . Μετά πληρώνεις κατά μέσο όρο 15.000 ευρώ το χρόνο για συντήρηση του site και του app ( αναβαθμίσεις σε νέες εκδόσεις ios κτλ), hosting κατασκευή κάθε νέας ιστοσελίδας που έχει χρειαστεί , καθημερινή ενημέρωση του site κ.τ.λ

Ε ναι είναι πολύ "ακριβοπληρωμένη αναβάθμιση ιστοσελίδας"......


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ:  Όπως καταλαβαίνετε για ακόμη μια φορά έχουμε από τον κ. Σεφτελή μια αντιπολίτευση στους πρώην συντρόφους του χωρίς ουσιαστικά να προτείνει κάτι φθηνότερο και το ίδιο καλό. Άλλωστε όποιος θυμάται πως ήταν το site του δήμου πριν και πως είναι επί δημαρχίας Βαλασόπουλου αντιλαμβάνεται την διαφορά που έχει να κάνει και με τις συνεχώς αυξανόμενες επισκέψεις που έχει για δημοτικό  site σε σχέση με το παρελθόν. Αλλά είπαμε δημοτικό συμβούλιο έρχεται και εκεί μπορεί ο κ. Σεφτελής να ερωτήσει ότι θέλει και να πάρει τις απαντήσεις του. Πάντως για χρηματικά ποσά που δίνονται σε διάφορα ΝΠΔΔ του δήμου και είναι όλα εξαψήφια αντίρρηση από τον ανεξάρτητο πλέον κ. Σεφτελή δεν έχουμε ακούσει. Και τα αθλητικά σωματεία της πόλης παίρνουν κάθε χρόνο επιχορηγήσεις , και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, και πολιτιστικοί σύλλογοι σφραγίδες και οι ενορίες. Εάν η οικονομία έπρεπε να αρχίσει από την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ή εάν έπρεπε  to site του δήμου να είναι διαφορετικό είναι θέμα προς συζήτηση και με ενδιαφέρον να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις. Αλλά όχι να φεύγουν τα 200.000 με άνεση και να κολλάμε στα 15.000 ευρώ του site. Αναμένουμε στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο να κάνει ο Σεφτελής τις ερωτήσεις του για να πάρει τις ανάλογες απαντήσεις. Εμείς για ακόμα μια φορά βλέπουμε να μην αντιδρούν για τόσα άλλα και να έχουμε μικροπολιτική για πράγματα ανάξια λόγου. Εκτός και εάν ο κ. Σεφτελής θεωρεί πως τα 15.000 ευρώ το χρόνο είναι πολλά και μπορεί να έχουμε με πολύ λιγότερα χρήματα την ίδια ενημέρωση ή μπορεί να επιθυμεί πάνω στο site του δήμου να έχει κάθε παράταξη τον χώρο της κάτι που δεν συμβαίνει βέβαια σε κανέναν δήμο. Εμάς μας ακούγεται καλό αλλά για να γίνει χρειάζεται και κάποιος να ανεβάζει τα κείμενα αυτά. Δεν γνωρίζουμε καν εάν ο δήμος έχει προσωπικό για το site που επαρκεί για να ανεβάζει και τις αναρτήσεις των δημοτικών παρατάξεων. Πάντως από την ανυποληψία που είχε το  site του δήμου μας πλέον κάπως κινείται και έχει και web radio κάτι το οποίο δεν σκέφτηκαν καν τόσα χρόνια να κάνουν.Αναμένουμε εξελίξεις για το θέμα θα σας κρατάμε ενήμερους. 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ,
ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.
Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ).
ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ , ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣΤΕ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΡΙΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ. (ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΣΕΦΤΕΛΗ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ).ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΟΠΛΑ" ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ.

Υ.Γ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ , ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ , ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Unknown είπε...

Ποιανού είναι η εταιρία που έφτιαξε το site;