ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι σκελετοί βγήκαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Οι σκελετοί βγήκαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας

Αντιδράσεις είχαμε για τις δύο τελευταίες μας αναρτήσεις. Βλέπετε κάποιοι συστηματικά προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα και να παρουσιάσουν μια άλλη βολική για αυτούς. Η δική τους ανικανότητα να αντιμετωπίσουν τον Βασίλη Βαλασόπουλο τους οδηγεί στο να θέλουν να παρουσιάσουν προς τους δημότες μας μια παντελώς διαφορετική εικόνα για εκείνον. Κλέφτη δεν τολμάνε να τον πουν γιατί είναι οι ίδιοι και έτσι καταφεύγουν σε τερτίπια που τους εκθέτουν. Ο κ. Κοκοτίνης π.χ άρχισε να λέει σε συνεντεύξεις του για δήθεν αυταρχική και συγκεντρωτική διοίκηση Βαλασόπουλου την στιγμή που γνωρίζει πως θα  κληθεί  να  συνδιοικήσει τον δήμο μαζί του αφού τα "κουκιά" δεν βγαίνουν για άλλη συνεργασία. Εκτός και εάν θεωρεί πως οι ψηφοφόροι του θα δεχθούν συνεργασίες αλά Τσίπρα- Καμμένου.




Από την άλλη από την στιγμή που τα τρωκτικά της δεξιάς στην πόλη  μας έβγαλαν από την μέση την μόνη σοβαρή υποψηφιότητα που ακούστηκε και ήταν αυτή του πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη , άρχισαν να ταΐζουν σανό τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους πως τάχα πάνε καλά και τους θέλει η κοινωνία. Αυτοί που δεν έκαναν ούτε μια ανοιχτή συγκέντρωση επί πέντε χρόνια, αυτοί που δεν μπορούν  να κινητοποιήσουν παρά μόνο τα λαμόγια τους κολλητούς τους θεωρούν πως έχουν τύχη να ψηφιστούν από τους συνδημότες μας για να μας πάνε ΠΙΣΩ!!  Τα θλιβερά ανθρωπάκια αυτά που κατάφεραν να κάνουν τη ΝΔ να μην έχει εκπροσώπηση στο δεύτερο γύρο το 2014 νομίζουν πως θα έχουν τύχη τώρα.


 Όσο για αυτούς που θα ακολουθήσουν την παράταξη του κ. Αραμπατζή θα πρέπει να γνωρίζουν πως μια χαρά συνεργαζόταν ως συμπαραστάτης του Δημότη με τον Βαλασόπουλο ο επικεφαλής τους, δεν τον είδαμε να αρνείται την θέση επειδή η διοίκηση Βαλασόπουλου ήταν αυταρχική ή αντιδημοκρατική.


Επειδή οι Νεοδημοκράτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι διέλυσαν την δεξιά παράταξη στην πόλη μας, ξέρουν και να τιμωρούν. Το 2014 δεν πήραν το μήνυμα τα τοπικά στελέχη έτσι το 2019 θα είναι ακόμα πιο ΗΧΗΡΟ για όσους μαζί με τα καρτούν που τους στηρίζουν θεωρούν πως η πόλη μας έχει ανάγκη από κακοδιοικήσεις προηγούμενων περιόδων. Άλλωστε θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες για να μην πετάξουν οι δεξιοί την ψήφο τους. Ας κάνουν υπομονή επτά μέρες μένουν ακόμα.


 ΥΓ: Βάλαμε πολλές φωτογραφίες για τους οπαδούς της Χούντας στην πόλη μας. Είναι κρίμα για τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που δέχθηκε να είναι διορισμένος δήμαρχος της χούντας. Τον αδικεί ως προσωπικότητα γιατί ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που δεν περιμένεις να υπηρετήσουν μια δικτατορία. Οι Ηλιουπολίτες δεν τον εξέλεξαν ποτέ δήμαρχο μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας και θα ήταν και δικαιολογημένοι εάν δεν εξέλεγαν στη θέση του έναν επίσης οπαδό ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως ήταν ο Δημήτρης Κιντής. Και οι διοικήσεις των δύο άφησαν στην πόλη μας μεγάλα χρέη. Ο πρώτος έκανε έργο ενώ ο δεύτερος πούλησε αριστεροσύνη. Και οι δύο οι διοικήσεις ήταν ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ για την πόλη μας. Η Χούντα ξεκίνησε την αρπαγή περιουσιών από ιδιώτες και έτσι ο Δελλαπόρτας είναι συνένοχος στο έγκλημα που έγινε για την δήθεν δημόσια περιουσία αφού συμφωνούσε απόλυτα με τον Κιντή στο θέμα αυτό. Δασικές εκτάσεις στα Αστυνομικά έγιναν σπίτια και ολόκληροι οικισμοί. Πολίτες έχασαν τις περιουσίες τους από την δικτατορία που έφτιαξε οικισμό για τους πιστούς της. Αυτούς που έβαλαν σε γύψο την Ελλάδα μας για επτά χρόνια και έμειναν ατιμώρητοι. Σε πιο κράτος του κόσμου διορισμένοι από την χούντα δήμαρχοι θα διεκδικούσαν την ψήφο των δημοτών μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας; Και όμως ο Δελλαπόρτας πήρε 39% στις εκλογές που συμμετείχε κανονικά χωρίς να τον εμποδίσει κανείς. Μήπως η χούντα δεν σταμάτησε τη δράση της το 1974; Μήπως ο Καραμανλής δεν αποχουντοποίησε ποτέ την ελληνική κοινωνία και έκανε και το έγκλημα να αναγνωρίσει το ΚΚΕ ως νόμιμο κόμμα ενώ είχε διαπράξει χιλιάδες εγκλήματα; Η Ιστορία έχει ήδη καταδικάσει πολλές από τις επιλογές ενός "Εθνάρχη" που ήξερε να παίζει πολύ καλά τον ρόλο του.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΗ ΜΑΣ ¨ΕΡΕΘΙΖΕΤΕ" ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ ......ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.