ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άντε να βάλουμε και μια εκδήλωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ - Άλλωστε ποιος θα την διαβάσει αφού το κοινό μας είναι "δεξιό";

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Άντε να βάλουμε και μια εκδήλωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ - Άλλωστε ποιος θα την διαβάσει αφού το κοινό μας είναι "δεξιό";



Να για να μας διαβάζει και ο Μιχάλης Τασούλας βάλαμε και την σημερινή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας.
Ομιλητής ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κοκοτίνης . Η παράταξη για να μην λέτε πως δεν την γνωρίζουμε ονομάζετε "ΗΛΙΟΥ - πόλις, ανθρώπινη πόλη" και έχει και site κάντε κλικ εδώ (να και η τζάμπα διαφήμιση) και σας βάζουμε γιατί ο Τασούλας μπορεί να γελάει με τις "σαχλαμάρες" που γράφουμε εδώ σύμφωνα με αυτόν και όσους έχουν αριστερές ιδέες αλλά τουλάχιστον μας διαβάζει. Σε αυτή την ανάρτηση θα κάνει like και όχι φατσούλα να γελάει ή έλεος είμαστε σχεδόν σίγουροι γιατί με έναν ιδεολογικό σου αντίπαλο δεν πρέπει να είσαι σίγουρος ποτέ. Εάν γίνει εμφύλιος σίγουρα θα σφαχτούμε άλλωστε αφού θα πολεμάμε σε αντίπαλα στρατόπεδα!! Προς το παρόν απολαμβάνουμε και οι δύο της Αστική μας Δημοκρατία!! 

ΥΓ: Τον τίτλο της παράταξης τον διόρθωσα μετά από υπόδειξη του Τασούλα , ούτε σωστά δεν τον ήξερα άμα δεν ασχολείσαι με τα κόμματα της αριστεράς φαίνεται. Τον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια τον έμαθα μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: