ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε 15 μέρες θα είμαστε έτοιμοι για την τελική μας αντεπίθεση- Ειδήσεις για την πόλη σε 1 λεπτό

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Σε 15 μέρες θα είμαστε έτοιμοι για την τελική μας αντεπίθεση- Ειδήσεις για την πόλη σε 1 λεπτό

Είχαμε να βάλουμε ανάρτηση κοντά στο μήνα αλλά η δική σας αγάπη μας έχει κρατήσει σε πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις σας. Άλλωστε από τις 4 Μαρτίου θα σας αποζημιώσουμε με
καθημερινές αναρτήσεις όλο το 24ωρο. Πάμε τώρα για μερικές γρήγορες ειδήσεις για την πόλη μας.

1. Όπως είχαμε προβλέψει το να μην δώσει στήριξη η ΝΔ στην πόλη μας έχει δημιουργήσει σύγχυση στους οπαδούς και τα στελέχη της. Βλέπετε τόσο ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής όσο και ο κ. Τάσος Ευσταθίου την αναζητούν εναγωνίως. Με 30% στην πόλη μας να δηλώνουν Νεοδημοκράτες είναι λογικό -ενώ το 2014 όταν το αντιμνημόνιο τα σάρωνε όλα- δεν είχαν τέτοια πρεμούρα. Η αλήθεια είναι πως εάν η ΝΔ επιμείνει και δεν κατεβάσει υποψήφιο με στήριξη μετά το ναυάγιο με τον πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη τότε ο μόνος ευνοημένος θα είναι ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος. Μέχρι σήμερα έχουμε μόλις δύο υποψηφιότητες που έχουν "δεξιά" χαρακτηριστικά ενώ κάποιες άλλες έχουν καταφέρει να έχουν δεξιά στελέχη στα ψηφοδέλτια που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Οι υποψηφιότητες δεν τελείωσαν και για αυτό μην ανησυχείτε εσείς οι δεξιοί που θέλετε "καθαρές" κουβέντες και κυρίως που δεν μασάτε με ξαναζεσταμένο φαγητό. Εάν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν και δεν έχουμε πάλι μπροστά πίσω θα έχουμε υποψηφιότητα ικανή να περάσει στο δεύτερο γύρο και να κονταροχτυπηθεί στα ίσια με τον νυν δήμαρχο. Άλλωστε οι απώλειες στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι ορατές και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χατζηδάκης αυτό το 5% που βλέπουμε πως μπορεί να πάρει θα το κόψει αποκλειστικά από ψηφοφόρους του Βασίλη Βαλασόπουλου.

2. Καταρρέει η σκευωρία της δημόσιας περιουσίας καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας συνειδητοποιούν πως οι δήθεν "αγώνες" της αριστεράς δεν οδήγησαν  στο να έχει κάποιο όφελος από τα ακίνητα των Νασταίων ο δημότης της πόλης , αλλά να χτίσουν καριέρες και να καρπωθούν για 12 έτη τον δήμο μας οι κομμουνιστές με αποτελέσματα παντελώς αρνητικά.

3. Πολύ δυναμικά κινούνται οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ με τον επικεφαλής τους κ. Στασινόπουλο να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία της πόλης.
4. Πολύ κινητική η Ματίνα Βρέκου που θα είναι υποψήφια δήμαρχος της πόλης μας με τους οικολόγους. Οι οικολογικές ευαισθησίες των συμπολιτών μας μαζί με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει ίσως την οδηγήσουν στο να κάνει την έκπληξη κάτι το οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε δεν είχαμε διαπιστώσει αρχικώς. Μπορεί και να την αδικήσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας αλλά δεν βλέπαμε δυναμική και οικολογικές ευαισθησίες στην πόλη μας. Άλλωστε αυτά τα καπηλεύονταν για χρόνια η αριστερά και ως γνωστόν μας προκαλεί αλλεργία. Της ευχόμαστε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων και έτσι να έχουμε ακόμα μία γυναικεία υποψηφιότητα για την θέση  δημάρχου στην πόλης μας.

5. Μέχρι στιγμής 37 φίλες και φίλοι μου έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την ψήφο μου στις δημοτικές εκλογές!! Μέχρι τις εκλογές θα ξεπερνάνε τους 100, και φυσικά επειδή εδώ τα γράφω και τα λέω όλα κάποιους θα στεναχωρήσω.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: