ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ενότητα δεν έρχεται χωρίς ισχυρή πίεση από τους Νεοδημοκράτες- Να τους τα λέτε όπου τους βλέπετε όχι μόνο σε εμάς

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η Ενότητα δεν έρχεται χωρίς ισχυρή πίεση από τους Νεοδημοκράτες- Να τους τα λέτε όπου τους βλέπετε όχι μόνο σε εμάς

Το να στέλνετε μηνύματα σε εμάς και να λέτε πως είναι αδιανόητο να έχουμε πολλούς υποψήφιους από τον χώρο της κεντροδεξιάς δεν λέει τίποτα ούτε βοηθάει. Εμείς άλλωστε έχουμε γράψει πως είναι τόσο κακές οι σχέσεις ανάμεσα στους συνυποψηφίους από τον χώρο της κεντροδεξιάς που δεν γίνεται με ευχολόγια να συνυπάρξουν.
Η μόνη λύση είναι η οριστική απαξίωση όσων δεν μπορούν να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν επιλέγοντας τον επικεφαλή τους. Από την άλλη η ΝΔ μη δίνοντας στήριξη στην ουσία ανοίγει τον δρόμο για ακόμη μια κεντροαριστερή θητεία στο δήμο μας. Εμάς μετά τον θάνατο του Δημήτρη Παρρά δεν μας ενδιαφέρει καμία ΕΝΟΤΗΤΑ άλλωστε εμείς θεωρούμε πως οι πρώην συναγωνιστές δεν δούλεψαν όλοι για το καλό της παράταξης αλλά για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Ο Γιάννης Αναγνώστου πέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος χαλώντας κόπο και κυρίως χρήμα από την προσωπική του περιουσία οι άλλοι δύο δεν ακολούθησαν την ίδια πορεία.

Η μη στήριξη της ΝΔ σε κανέναν υποψήφιο μέχρι στιγμής μας αποδεσμεύει από την υποχρέωση να ακολουθήσουμε δημοτικές παρατάξεις που έχουν υποψηφίους από τον χώρο του διεφθαρμένου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αναμένουμε καρτερικά για να αποκαλύψουμε και σε εσάς ποιους σας προτείνουν να ψηφίσετε. Δεν πιστεύουμε πως με παρατάξεις κουρελού λύνονται τα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας. Δεν πιστεύουμε στο θεσμό της απλής αναλογικής και ξεκάθαρα σας λέμε πως η επόμενη διοίκηση θα είναι χειρότερη από την διοίκηση Βαλασόπουλου.

Άλλωστε ήδη η δεύτερη θητεία Βαλασόπουλου ήταν σαφέστατα χειρότερη από την πρώτη. Το γεγονός πως αυτό δεν θα φανεί στις κάλπες είναι πως οι δημότες μας φοβούνται να δοκιμάσουν ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν έχουν καλύτερο βιογραφικό από του νυν δημάρχου.

Που ενώ ασχολούνται με τα κοινά δεν γνωρίζουν βασικά ζητήματα επικοινωνιακής πολιτικής και το βασικότερο δεν έχουν επιτελείο καταρτισμένο για να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Εδώ δεν μπόρεσαν επί 9 χρόνια να κινητοποιήσουν  τους δημότες μας για κανένα θέμα που τους απασχολεί ,και έκαναν μια αντιπολίτευση που άφηνε την νυν διοίκηση να συνεχίσει να έχει υπό ομηρία χιλιάδες συνδημότες μας.

Συμβασιούχοι και ένα σωρό εθελοντές με μισθό θα συνεχίσουν να ακολουθούν την νυν διοίκηση και η Τσατσούλη θα κρατηθεί επειδή ο δήμος μας συνεχίζει να έχει εκατοντάδες κομμουνιστές υπαλλήλους. Θα έκανε και διψήφιο η Τσατσούλη όπως το 2014 εάν δεν υπήρχαμε εμείς που στην ουσία μας πολεμάνε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε όσο αποκαλύπτουμε και αυτοί αργά αλλά σταθερά θα αποδεχθούν πως τα δικά τους λάθη οδήγησαν την πόλη στα χέρια της αριστεράς.

Άλλωστε άνετα κάποιοι συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Βαλασόπουλο στο να ξοδεύουν τα λεφτά σας σε υπερωρίες εργαζομένων του δήμου, σε προέδρους ΝΠΔΔ, και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που εάν δεν υπήρχε θα είχαμε ήδη 10 και όχι έναν ακόμα βρεφονηπιακό σταθμό.

Η δομή αυτή στοιχίζει πάνω από 200.000 ευρώ το χρόνο χωρίς καν να απασχολεί υπαλλήλους και για να γίνει πραγματικότητα δαπανήθηκαν πάνω από 10 εκ ευρώ από δύο διαφορετικές διοικήσεις και σε "ξένο" οικόπεδο!!! Τώρα η δομή ανήκει στην ΕΤΑΔ αφού το οικόπεδο είναι δικό της. Ελπίζουμε η επόμενη κυβέρνηση να δώσει για αξιοποίηση την δομή σε κάποιον ιδιώτη!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: