ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λήγουν οι μεταδημοτεύσεις στο τέλος του μήνα - Τρέξτε γιατί δεν θα έχετε να συμπληρώσετε τους συνδυασμούς σας

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Λήγουν οι μεταδημοτεύσεις στο τέλος του μήνα - Τρέξτε γιατί δεν θα έχετε να συμπληρώσετε τους συνδυασμούς σας

Να κινηθούν γρήγορα και σίγουρα μέχρι της 28 Φεβρουαρίου πρέπει να κινηθούν όσοι θέλουν να ψηφίσουν στο δήμο μας στις προσεχείς εκλογές.

Ο λόγος είναι πως οι μεταδημοτεύσεις λήγουν και έτσι δεν θα έχουν το δικαίωμα όσοι αμελήσουν να είναι υποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι ή θέλουν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους δήμαρχο. Και επειδή το φαινόμενο αυτό είναι διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια καλό θα ήταν να σταματάει και αυτή η πλάκα. Να αλλάξει ο νόμος και να χρειάζεται περισσότερο χρονικό διάστημα από τα δύο έτη που ορίζει ο σημερινός νόμος να είσαι κάτοικος μιας πόλης για να μπορείς να ψηφίζεις ή να εκλέγεσαι σε αυτή.

Να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των μεταδημοτεύσεων μιας και οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για τριψήφιο μέχρι τώρα. Πάντως για να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα είναι λιγάκι δύσκολο αρκεί να πάνε επιτέλους να ψηφίσουν όσοι συνειδητά απέχουν τα τελευταία χρόνια από τις δημοτικές εκλογές και αυτοί τελικά είναι πάρα πολλοί. Εάν καταφέρει κάποιος και τους φέρει στις κάλπες σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξει και την διαμορφωθείσα κατάσταση που δίνει νικητή του πρώτου γύρου την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με δεύτερη αυτή του Κοκοτίνη. Εάν και σε αυτές τις εκλογές δεν καταφέρει η ΝΔ να κερδίσει τον δήμο τότε θα πιστέψουμε ακόμα και εμείς πως ελπίδα για αυτή την πόλη δεν υπάρχει.

Η δική μας πρόταση που θα ανακοινωθεί το βράδυ της 4ης Μαρτίου ελπίζουμε πως θα δώσει νέο ενδιαφέρον στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και θα σηκώσει από τους καναπέδες τους όλους αυτούς που ανήκουν στο χώρο της δεξιάς και απέχουν ή ψηφίζουν Βαλασόπουλο από το 2010 έως και σήμερα. Άλλωστε με την υποψηφιότητα Κοκοτίνη ο ΣΥΡΙΖΑ μας βοηθάει πιο υποτονικός υποψήφιος δεν θα μπορούσε να μας κάτσει. Εδώ το 2014 που όλοι οι μαλάκες της πόλης μας ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και δεν κατάφερε να πάρει τον δήμο.

Τώρα που οι μαλάκες αυτοί λιγόστεψαν σίγουρα μόνο εξαιτίας των κυρίων Αραμπατζή και Ευσταθίου θα έχει ελπίδα για τον δεύτερο γύρο. Εμείς όπως σας έχουμε τονίσει και το ξαναγράφουμε για να μην μας ενοχλούν οι διάφοροι Γκούφηδες θα συνεχίσουμε να γράφουμε ότι πιστεύουμε και ότι συμβαίνει. Όσοι δεν τον βλέπουν θα το δουν στις κάλπες του Μαΐου.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: