ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης - Ευάγγελος Γεωργάκης στο ίδιο έργο θεατές;

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργος Χατζηδάκης - Ευάγγελος Γεωργάκης στο ίδιο έργο θεατές;



Ο Χατζηδάκης θυμίζει πολύ τον Ευάγγελο Γεωργάκη και οι δύο έφυγαν από τους συνδυασμούς τους και πορεύθηκαν με  άλλους κατηγορώντας για διαφθορά τις διοικήσεις που υπηρέτησαν. Στην περίπτωση του Ευάγγελου Γεωργάκη η ιστορία δικαίωσε τον Θεόδωρο Γεωργάκη και ΟΛΟΙ πλέον θυμόμαστε τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ του Ευάγγελου Γεωργάκη που ποτέ δεν αποδείχθηκαν.
Μάλιστα κάποιοι θέλουν να τον επαναφέρουν στα τοπικά τον κ. Ευάγγελο Γεωργάκη , μα ποιος θα ψήφιζε έναν τόσο αναξιόπιστο και ΨΕΥΤΗ ; Ελπίζουμε για το καλό του ο κ. Χατζηδάκης να μην ακολουθήσει τα χνάρια του και να φέρει αποδείξεις για τις αόριστες και έωλες έως τώρα καταγγελίες του. Το βίντεο όταν αποχώρησε και από την παράταξη του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου ο κ. Γεωργάκης αφού επί δύο χρόνια βασανιζόταν όπως λέει ........ και "καταγγέλλει" όπως πάντα χωρίς στοιχεία. Η δική μας άποψη είναι πως όσο λιγότεροι Γεωργάκηδες υπάρχουν στο δημοτικό συμβούλιο τόσο το καλύτερο!!!!

Σ.Μ 

2 σχόλια:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ είπε...

Αφού ο κ Βασίλης Βαλασόπουλος δεν ήταν καλός στην πρώτη τετραετία γιατί ξαναβγηκε ?Κάτι έγινε στην καταμέτρηση των ψήφων

Unknown είπε...

Βγήκε γιατί τον ψήφισαν οι πουλημένοι δεξιοί ξέρουμε ποιοί είναι μην λέμε πάλι τα ίδια και το ΚΚΕ