ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι "γάτος" ο Βαλασόπουλος ξέρει να προβάλλει το έργο του

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Είναι "γάτος" ο Βαλασόπουλος ξέρει να προβάλλει το έργο του


Την ώρα που οι συνυποψήφιοι του Βασίλη Βαλασόπουλου πετάνε τζάμπα λεφτά σε site με μηδενική επισκεψιμότητα ο μάγκας δήμαρχος έχει ήδη αρχίσει διαφήμιση μέσω της Google
.Καθώς ήμουν λοιπόν σε μια σύσκεψη για τα μέσα που ετοιμάζουμε με παίρνει στενός μου συνεργάτης και μου λέει καλά γιατί βάλαμε διαφήμιση του Βασίλη Βαλασόπουλου στο ιστολόγιο; Δεν είχε προσέξει πως ήταν διαφήμιση google   γιατί και αυτός με τους "δεξιούληδες" που έχει μπλέξει δεν καταλαβαίνει πως ο δήμαρχος είναι γάτος!! Τι να πω βρε παιδιά μέχρι και ο Κοκοτίνης θα σας προλάβει ,ήδη άκουσα πως ψάχνεται για διαφήμιση και είναι διατεθειμένη η παράταξή του να κάνει αυτή την φορά μια προεκλογική καμπάνια ανάλογη συνδυασμού που έχει την υποστήριξη κυβερνώντος κόμματος.

Η άλλη πλευρά ευτυχώς που έχει κάποιους υποψήφιους που κινούνται για την εκλογή τους αλλιώς δεν θα είχαμε δει και τίποτα. 

Το link της διαφήμισης οδηγεί σε αυτή εδώ την σελίδα  Κάντε κλικ να βλέπετε πως είναι οι σελίδες των δημοτικών παρατάξεων, μόνο ο Χατζηδάκης έχει πάρει την τεχνογνωσία και έχει αντίστοιχη. 

Α βρε Γκούφυ μετά θα λες πως φταίει η παράταξη που δεν βγήκες και πάλι σύμβουλος 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: