ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν δεν έχεις να χάσεις τίποτα γίνεσαι επικίνδυνος

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Όταν δεν έχεις να χάσεις τίποτα γίνεσαι επικίνδυνος



Μέσα στα μνημόνια η κοινωνία μας σίγουρα γύρισε πίσω. Είδαμε εικόνες που η δική μου γενιά δεν είχε ζήσει. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως στην Ελλάδα θα καίγονταν κόσμος από μαγκάλια και ξυλόσομπες επειδή δεν έχει χρήματα για να θερμανθεί.



Ποτέ δεν φανταζόμουν πως όσα ακούγαμε για την δεκαετία του 1950 όπου οι άνθρωποι έτρωγαν σπάνια κρέας και δύο -τρεις φορές την εβδομάδα θα έρχονταν και πάλι στο προσκήνιο. Και τότε βγήκαμε από έναν πόλεμο , τώρα αυτός ο οικονομικός πόλεμος πόσο θα κρατήσει; Επειδή εδώ δεν γράφουμε με βάση τι θέλουν οι πολιτικοί και κυρίως οι διεφθαρμένοι θα σας πούμε πως για ακόμα μα δεκαετία η χώρα θα βαδίζει σε αυτά και ίσως σε πολύ χειρότερα χάλια. 

Άλλωστε η Ελλάδα έχει προτιμήσει να σώσει μισθούς και συντάξεις σε τωρινά επίπεδα υποθηκεύοντας το μέλλον των νέων μας που θα αναγκαστούν να αποχωριστούν όλα τα όνειρά τους εάν μείνουν στην Ελλάδα. Σε τέτοιες συνθήκες και όσο το πολιτικό σύστημα δεν λύνει τα προβλήματα που απασχολούν τους περισσότερους τόσο οι ακραίες φωνές θα δυναμώνουν. 

Η οικονομική ΒΙΑ που ασκείται σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού οδηγεί σε ΦΑΣΙΣΜΟ και πλήρη αποκτήνωση ολόκληρων κοινωνικών ομάδων. Η κοινωνία βράζει και η ΝΔ θεωρεί πως μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κρίση με πολιτικές που δημιουργούν μεγαλύτερες ανισότητες. Το κόμμα είναι χωρισμένο σε δεξιούς, νεοφιλεύθερους, φιλελεύθευρους, κρατιστές , και ένα συνονθύλευμα καιροσκόπων που ουδεμία σχέση είχαν ποτέ με την πατριωτική δεξιά. Οι υποψηφιότητες που ανακοινώνει η ΝΔ για την Ευρωβουλή  δεν τιμούν κανένα με πρόσωπα που έχουν εθνομηδενιστικές απόψεις και μάλιστα σε μια συγκυρία που εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών υπάρχει εθνικιστική έξαρση. Τις  επόμενες μέρες δύο νέες δημοσκοπήσεις όχι βέβαια αυτές με τις τεράστιες διαφορές που ουδείς πιστεύει καταγράφουν μια ζοφερή πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουμε τον προσεχή Μάϊο αυτό της ΑΠΟΧΗΣ από άποψη. Σιχάθηκαν τα πάντα και δεν θα πάνε να ψηφίσουν δηλώσει ένα 40% του εκλογικού σώματος.

Το επόμενο 50% ή 60% που θα πάει θα μας δώσει επιλογές ανάγκης , ψήφους κατά συγγένεια, ρουσφετολογία και ότι θέλαμε εδώ και δεκαετίες να ξορκίσουμε. Η είσοδος της "Ελληνικής Λύσης" στη Βουλή δείχνει πως άμα έχει κάποιος τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και τις πουλάει μέσω τηλεμάρκετινγκ έχει το "χάρισμα" εκείνο για να εξαπατήσει ακόμα τους "ψεκασμένους" που κάποτε έπιναν νερό στο όνομα του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ ή που "έβοσκαν" στις αντιδυτικές κορώνες του ΚΚΕ , της ΛΑΕ, του ΛΑ.Ο.Σ και της Χρυσής Αυγής. Αφήστε όλα τα άνθη να ανθίσουν έλεγε το σύνθημα εμείς εδώ αφήσαμε όλες τις τσουκνίδες!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: