ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε 30''

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη σε 30''

-Πολύ έξυπνη κίνηση από τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη. Έκανε ένα site για την δημοτική του παράταξη και έτσι όλοι οι υποψήφιοί του θα διαφημίζονται από εκεί δωρεάν. Και εμείς μπήκαμε και είδαμε πατώντας εδώ τους πρώτους υποψηφίους με τον συνδυασμό τους.



-Βέβαια όπως και στις εκλογές του 2014 οι υποψήφιοι που τελικά εκλέγονται αναπτύσσουν έντονη κινητικότητα όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και παρασκηνιακά αφού ως γνωστόν σε αυτή την πόλη οι δημοτικές παρατάξεις εκλέγουν αυτούς που θέλει δίπλα του ο επικεφαλής. Το αυτό δεν συμβαίνει σε δήμους όπως η Αργυρούπολη - Ελληνικό και η Γλυφάδα αφού οι νυν δήμαρχοι αφήνουν χωρίς σπρώξιμο τους υποψηφίους της και δουλεύουν με όλους όταν τελικά βγουν οι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Βαλασόπουλος σε αυτή την πενταετία δούλεψε με λίγους και για αυτό είχαμε και τα αποτελέσματα της διάσπασης αφού κάποιοι  ( δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα η κάλπη θα δείξει) θεώρησαν πως είναι ικανοί να διοικήσουν αυτοί τον δήμο με νέους συνεργάτες και με διαφορετικό τρόπο.

- Αυτό το παραμύθι που διακινούν οι συνεργάτες του Τάσου Ευσταθίου πως τάχα θα τον στηρίξει ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου και επιζητούν τάχα ενότητα αφήνοντας εκτός τον εταίρο κεντροδεξιό υποψήφιο Γαβριήλ Αραμπατζή δεν έχει δράκο. Άλλωστε ήταν η πλευρά Ευσταθίου που είχε αρνηθεί στον μακαρίτη Δημήτρη Παρρά κάθε προσπάθεια προσέγγισης με την Νέα Δημοτική Κίνηση και τον Γιάννη Αναγνώστου. Και πόσο λογικό θα ήταν να είναι επικεφαλής της κεντροδεξιάς στην πόλη ο 8% Τάσος Ευσταθίου με "παράσημο" την διοίκηση στον ΟΣΕ και όχι ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου; Άσε που ο Γιάννης ήταν διατεθειμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη και οι Ευσταθίου - Αραμπατζής λύσσαξαν και επέμειναν στις δικές τους υποψηφιότητες. Τον μόνο αγώνα που δίνουν οι κύριοι Αραμπατζής και Ευσταθίου είναι για το ποιος θα επικρατήσει ανάμεσα στους δύο. Τον δεύτερο γύρο τον έχουν ξεχάσει ήδη και πολύ φοβάμαι πως εάν δεν ήμασταν εμείς να πολεμάμε τους κομμουνιστές της πόλης θα είχαμε πάλι την Τσατσούλη να πανηγυρίζει με διψήφιο. Βλέπετε τα φιλικά τους site και blog δεν υπάρχει μέρα που να μην διαφημίζουν την Λαϊκή Συσπείρωση δείχνοντας και την δημοκρατικότητά τους. Γιατί φίλε άμα διαφημίζεις αυτούς που παλεύουν για να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία δεν είσαι αντικειμενικός αλλά φασίστας!!

- Το ένα μετά το άλλο καταρίπτει τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το site notia.gr το οποίο είναι και το μόνο site στα νότια προάστια που έχει θέση στην alexa.com κάτω από 1000 στα 565 είναι......

- Καλό το site του Γιάννη Γιαννόπουλου για πρώτη μέρα είχε αναρτήσεις να διαβάσεις... Κάντε κλικ εδώ για να το διαβάσετε

- Ρεκόρ επισκέψεων έκανε η ανάρτησή μας για τον Γκούφυ , θα έχουμε και συνέχει με άλλα καρτούν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: