ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα προχωρήσουμε έστω και μόνοι μας χωρίς καμία κομματική βοήθεια - Όλοι οι άνθρωποι στα τελευταία μας δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Θα προχωρήσουμε έστω και μόνοι μας χωρίς καμία κομματική βοήθεια - Όλοι οι άνθρωποι στα τελευταία μας δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος


Μας εξέθεσαν ακόμα μια φορά όσοι τάχα "αγαπούν" αυτή την πόλη αλλά θέλουν να κάνουν και τις "δουλειές" του με κάθε διοίκηση. Ενώ συμφωνούν σε όλα μαζί μας αποφάσισαν πως στις προσεχείς εκλογές το κλίμα στην κεντροδεξιά δεν ευνοεί την δημιουργία μιας καθαρής και έντιμης δημοτικής παράταξης με σαφέστατα δεξιό πρόσημο.
Δεν θέλουν να βγουν απέναντι στους κυρίους Αραμπατζή και Ευσταθίου εάν και τους θεωρούν παντελώς ανίκανους, δεν θέλουν να χρεωθούν μια συμμετοχή χωρίς προοπτική νίκης και στο τέλος τέλος αυτοί και με τον ΣΥΡΙΖΑ καλά τα πάνε , και με τον Βαλασόπουλο πρόβλημα δεν έχουν και ως "νοικοκυραίοι" θα στηρίξουν εν κρυπτώ  μία από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις εάν και εμένα μου φαίνεται πως στο τέλος δεν θα πάνε καν για να ψηφίσουν. 

Βλέπετε έχουμε και εθνικές εκλογές και κάποιοι θεωρούν πως έχουν τα "φώτα" να γίνουν και βουλευτές. Καλές οι φιλοδοξίες αρκεί να έχουν περιεχόμενο θα πω εγώ. Αλλά ας είναι. Ας αφήσουν για άλλη μια φορά όλους εσάς να χάσετε ακόμα μια μάχη επειδή αυτοί δεν είναι γεννημένοι στρατηγοί αλλά λωποδύτες που αγωνίζονται για την τσέπη τους και όχι για Ιδέες. 

Άλλωστε πριν πεθάνει κορόιδευαν τον Παρρά που ενώ δεν τους εμπιστεύονταν εξακολουθούσε να συνομιλεί μαζί τους και να αλλάζει πολιτικούς συνδυασμούς επειδή οι ίδιοι ήταν παντελώς ανίκανοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Και τώρα αφήνουν τους γύρω - γύρω να πλάθουν σενάρια ΕΝΟΤΗΤΑΣ την στιγμή που δεν ανταλλάσσουν μεταξύ τους ούτε ΚΑΛΗΜΕΡΑ. 

Ζητάνε μάλιστα από εμένα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να δώσω στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους μια πεποίθηση πως ίσως στην επόμενη διοίκηση έχουμε τον κ. Αραμπατζή ως τσόντα για να κλείσει το καρέ Βαλασόπουλος- Κοκοτίνης και λοιποί ακόλουθοι.

Ελάχιστα ενδιαφέρονται για το γεγονός πως μη κατεβαίνοντας σε αυτές τις εκλογές στην ουσία κρατάνε την παράταξη του Βαλασόπουλου "ζωντανή" και στις επόμενες δημοτικές εκλογές αφού θα παραμείνει στη διοίκηση και θα δημιουργήσει και νέους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους. 

Με απλή αναλογική δεν βλέπουν μέλλον αφού το 50% δεν θα πάρει ποτέ καμία κεντροδεξιά παράταξη σε έναν αριστερό δήμο!!

Πιστεύουν δηλαδή όσα πολεμάω από το 2014 όταν κάποιοι πήραν τον χρίσμα για να βρίζουν τον Σαμαρά  και το επιτελείο του πως τάχα  δεν τους στήριξαν. Λες και όποια στήριξη και να είχε ο κ. Ευσταθίου δεν θα την "έκαιγε" μονομιάς. Λες και δεν γνωρίζουμε πως δίπλα του δεν έχει στελέχη που να μπορούν όχι να εφαρμόσουν αλλά ούτε και να εκπονήσουν ένα πρόγραμμα πνοής για την πόλη μας. 

Ήμασταν σίγουρο πως θα συμβεί αυτό για αυτό και το τελευταίο διάστημα κάναμε συνεχείς επιθέσεις στους δύο κεντροδεξιούς υποψήφιους για  να μετρήσουμε αντιδράσεις.

Μέχρι τώρα έχουμε περιοριστεί σε θέματα που αφορούν την ανικανότητά τους , αλλά και την κουτοπονηριά τους πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τους δημότες μας με λογικές που δεν ανήκουν στο χώρο της δεξιάς. 

Υποκριτικά ψέματα, δηλώσεις που παραπέμπουν σε ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, λυκοφιλίες με ρετάλια της κεντροαριστεράς της πόλης, ανοχή σε χρηματοδοτήσεις σωματείων που δεν έχουν καμία πολιτιστική ή κοινωνική δράση στην πόλη μας. 

Και ενώ όλοι περιμένουν ακόμα την στάση του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου και πως θα κινηθεί, οι πρώην συνεργάτες του στο δήμο την περίοδο 2007-2010 θέτουν υποψηφιότητα με τους μέχρι χθες υβριστές του. 

Στην πολιτική βέβαια όλα επιτρέπονται αλλά να τον βρίζουν αυτοί που κατάκλεψαν τον δήμο και αμαύρωσαν την εικόνα ενός έντιμου δημάρχου είναι για να τρελαίνεσαι!!

Έτσι και όσο οι "ριψάσπιδες" θα κατηγορούν εμάς για προσπάθεια διάσπασης της κεντροδεξιάς στην πόλη , τόσο εμείς θα αποκαλύπτουμε τα ανάξια εκείνα στελέχη της ΝΔ στην πόλη που έβγαλαν χρήματα πουλώντας τάχα δεξιά ιδεολογία. 

Όσο θα μας λένε για τις συνδρομές μας στο κόμμα τόσο θα μας προκαλούν όπως ο πρώην φίλος μου Αντιπρόεδρος της ΝΔ για αποκαλύψεις για τους ίδιους. 

Άλλωστε πολύ εύκολα μπορεί κανείς να δει ποιος έχει ακίνητα, και χρήματα σε αυτή την πόλη και πότε τα απέκτησε. 

Τα πόθεν έσχες που αναζητεί ο κ. Σεφτελής και που ανέβαιναν στην ιστοσελίδα του δήμου είναι στα χέρια μας. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά είναι μάνα , παίρνεις Χαρίτση και σου δίνει ακόμα και το πόθεν έσχες του Τσίπρα!! 

Με τους νυν δημοτικούς σύμβουλους προκύπτει πως οι πιο πλούσιοι δεν ανήκουν στην παράταξη του κ. Βαλασόπουλου εκτός και τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ είναι διάτρητα και δεν λένε την αλήθεια.

Πάντως οι πρόεδροι ΝΠΔΔ φαίνονται να έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς  καλούς αφού οι τόκοι που παίρνουν δεν είναι αμελητέοι. Αυτά βέβαια και όσο η διοίκηση Βαλασόπουλου δεν τα ανεβάζει στο site του δήμου επειδή αντιδρούν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα γίνουν για εμάς προεκλογικά φέιγ βολάν στο ιστολόγιό μας. Και τότε οι Γκούφηδες θα καταλάβουν πως όποιος μας είπε συκοφάντες στη δημοσιογραφική μας καριέρα βρέθηκε στις φυλακές όχι επειδή εμείς τον κυνηγήσαμε αλλά επειδή η τυφλή δικαιοσύνη μετά από τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ μας ασχολήθηκε μαζί τους. Αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Λαυρεντιάδης που ακούει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και ακόμα έχει εφιάλτες!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: