ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παλαιοκομματισμός είναι να συνεργάζεσαι με τους ιδεολογικούς σου αντιπάλους για την καρέκλα

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Παλαιοκομματισμός είναι να συνεργάζεσαι με τους ιδεολογικούς σου αντιπάλους για την καρέκλα

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την μακροσκελή επιστολή του κ. Σεφτελή, περιμέναμε να μας ανακοινώσει την επιλογή του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές , με ποιο "σχήμα" θα κατέβει τελικά , τι πρεσβεύει και κυρίως για να αλιεύσουμε καμία καταγγελία για την νυν δημοτική αρχή που θα μας τραβούσε το ενδιαφέρον.



Διαβάσαμε πάλι για την "αυταρχικότητα" του νυν δημάρχου, διαβάσαμε για τις υποσχέσεις που δεν τήρησε και φυσικά για μια συμμαχία πολιτών που πάνω από κομματικές ταμπέλες θα φτιάξουν μια σύγχρονη πόλη. Οράματα που θεωρεί ο κ. Σεφτελής πως θέλουν οι δημότες μας και που είναι προς όφελός τους. Αυτή η κοινωνία των πολιτών βέβαια που είναι απολιτίκ οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και διέλυσε την χώρα με τα πειράματά της. Οδήγησε επίσης την Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα και με την απλή αναλογική στους δήμους θα οδηγήσει και  στην πλήρη διάλυση των ΟΤΑ. Κάτω από ανάρτησή του είδαμε like συνδημοτών μας που άσκησαν διοίκηση και συμφωνούν με την ευρύτερη αυτή συμμαχία που τάχα θα σώσει την πόλη!!

Ο "κακός λύκος" είναι βέβαια ο Βασίλης Βαλασόπουλος που έχει λέει δημοτικούς υπαλλήλους ευνοούμενους και άλλους που δεν τους θέλει.. Λες και αυτό δεν είναι λογικό το να έχει ένας Δήμαρχος μετά από 9 χρόνια θητεία το δικαίωμα να έχει άποψη για τις ικανότητες του κάθε υπαλλήλου του δήμου του. Το κακό είναι πως η μονιμότητα ακόμα και αυτούς που βλέπεις πως δεν κάνουν και δεν βοηθούν σου επιβάλλει φασιστικά να τους φορτωθείς και να έχεις τον πονοκέφαλο να χρεώνεται κάθε μ@λ@κί@ που κάνουν!!! Ακούσαμε για εθελοντές έμμισθους από ιδιώτες και το μόνο που δεν διαβάσαμε είναι πως ο Βαλασόπουλος ευθύνεται που η πόλη δεν παρέμεινε στα χάλια που του παραδόθηκε το 2011 από την προηγούμενη διοίκηση. 

Με σκαμμένες όλες τις πλατείες προεκλογικά αφού ο Τάσος Ευσταθίου ως υπεύθυνος δεν είχε προνοήσει ούτε για τα αυτονόητα να μην πάμε σε εκλογές με διαλυμένες όλες τις πλατείες. Είχαμε ακόμα φαινόμενα κακοδιοίκησης καραμπινάτα , είχαμε 17.000.000 ευρώ χρέος και πολλούς που ετοιμάζονται να γίνουν σήμερα  βουλευτές να μιλάνε για ταξίδια στο εξωτερικό και χλιδάτες διακοπές μελών του δημοτικού συμβουλίου της τότε δημοτικής αρχής του Γιάννη Αναγνώστου.

Η πόλη μικρή ο Γιάννης Αναγνώστου έφυγε από τον δήμο μας φτωχότερος και κάποιοι που στην πρώτη στροφή πήδηξαν από το τρένο ( έχουν  άλλωστε τραγική εμπειρία και με την διοίκηση αυτών) ετοιμάζονται μαζί με έτερο αντιδήμαρχο της εποχής να ξεφτιλίσουν για ακόμη μια φορά τις ελπίδες εμάς των "ακροδεξιών" που δεν συμφωνούμε με διοίκηση μοίρασμα πίτας αλλά με στιβαρή διοίκηση που θα συγκρουστεί με κάθε λογής συντεχνία.

Βέβαια αυτή την φορά δεν θα τους κάνουμε την χάρη!!

Μίλησε και για τα 16 χρόνια Γεωργάκη αλλά δεν μας είπε πόσα δαπανήθηκαν και τι χρέη άφησε η διοίκηση αυτή. Πέρασαν τόσες διοικήσεις που ανδρώθηκαν με το παραμύθι της δημόσιας περιουσίας αλλά ο κ. Σεφτελής τώρα βλέπει τον κίνδυνο να χαθεί. Λες και ήταν ποτέ του δήμου, λες και δεν γνωρίζουν όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες πως η περιουσία αυτή "κλάπηκε" για πολιτικούς λόγους από έναν βοσκό - μεγαλοτσιφλικά για να το παίξω και εγώ έστω για λίγο" αριστερός" για να χτίσει το προφίλ του ένας ανύπαρκτος και ζημιογόνος δήμαρχος όπως ήταν ο Δημήτρης Κιντής. 

Μιλάει για δημοκρατικούς θεσμούς που καταπατώνται από την νυν διοίκηση αγνοώντας πως οι δημότες μας είχαν εκλέξει για δήμαρχο έναν κομμουνιστή που πίστευε στις "δημοκρατίες" τύπου Τσαουσέσκου και Χότζα. 

Στον κ. Σεφτελή όμως δεν αρέσει ο Βαλασόπουλος όπως στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και σε κάτι Καραμανλικούς δεν άρεσε ο "αυστηρός" Αντώνης Σαμαράς. 

Καλεί λοιπόν τους δημότες για να ξεπεραστεί ο "παλαιοκομματισμός" που έβαλε την χώρα στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ και να συστρατευθεί για να φτιαχτούν οικολογικά πάρκα και ένα σωρό άλλα "μεγαθήρια" αγνοώντας προφανώς πως η χώρα χρεοκόπησε και λεφτά δεν υπάρχουν.

Και όμως μέσα στην κρίση η περιοχή της Αγίας Μαρίνας είδε τους δρόμους να αλλάζουν μετά από 40 χρόνια εγκατάλειψης. Προφανώς αυτό δεν το είδε ο κ. Σεφτελής αλλά το είδαν οι Αγιομαρινιώτες!

Μπροστά ακριβώς στην εκκλησία που εκκλησιάζεται είναι νέα άσφαλτος και φτάνει μέχρι την Αγία Μαύρα αφού και η Αρχιμήδους έχει ασφαλτοστρωθεί από την νυν διοίκηση.

Να συνεργαστώ δηλαδή εγώ με αυτούς που παραμυθιάζουν και συνεχίζουν και το κάνουν τους δημότες μας πως υπάρχει καλύτερη λύση από τον νυν δήμαρχο και μάλιστα σε καθεστώς απλής αναλογικής για να βρεθώ με μαθητευόμενους μάγους που δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλύσουν!!

Αφού δεν κατάλαβε μετά από εννιά χρόνια πως ο δήμος νοικοκυρεύτηκε επί Βαλασόπουλου δεν θα το καταλάβει ούτε σε 16. Όσα χρειάστηκαν για να διατηρήσει πλήθος ακινήτων ένας άλλος δήμαρχος που παρέλαβε το χάος του κομμουνιστή και φάνηκε πολύ μάγκας κάνοντας έργα με λεφτά της Ε.Ε που στα νιάτα του πολεμούσε.

Παράλληλα έφτιαξε σχολές για να διδάξει και στους ανερχόμενους δημοτικούς συμβούλους πως να γίνεσαι μάγκας με τα λεφτά όσων πάλευαν να μας βάλουν στην Ε.Ε όταν κάποιοι σαν τον κ. Σεφτελή φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!!!!

Η Ηλιούπολη αργά και σταθερά όπως και όλη η Ελλάδα κινείται προς τα δεξιά. Η Ηλιούπολη θα αργήσει ίσως μερικά χρόνια ακόμα επειδή τα στελέχη της δεξιάς δεν φημίζονται για την οξυδέρκειά τους και κυρίως περιμένουν πάντα συνεργασίες με δημοτικούς συμβούλους όπως ο κ. Σεφτελής.

Τους ενώνει το πάθος τους για να πέσει από την καρέκλα ο Βασίλης Βαλασόπουλος αλλά μάταια ανησυχούν, Την καρέκλα την έχει χάσει την μισή από την στιγμή της υπερψήφισης της απλής αναλογικής. Θα την μοιραστεί , θα γίνει πιο "δημοκρατικός" και θα κάνει την τρίτη και πιο αποτυχημένη θητεία του.

Συνοδοιπόρος με αυτή την κοινωνία των πολιτών που ονειρεύεται αργομισθίες , θέση δημοτικού υπαλλήλου , μονιμότητα και κυρίως ασυδοσία. Αυτή είναι και η πλειοψηφία των δημοτών μας που κάνουν like στο post σου αλλά στο τέλος θα ψηφίσουν Βαλασόπουλο.

Άλλωστε αυτοί ψήφισαν στην πόλη μας και τον ΣΥΡΙΖΑ τρεις φορές και ως γνωστόν η προοδευτική συμμαχία θα προχωρήσει σε όλη την Ελλάδα. Γιατί με Γεωργιάδη και Βορίδη ο προοδευτικός κόσμος έχει πρόβλημα που δεν λύνεται.

Έτσι το μέτωπο που έχει στηθεί περιμένει το μέτωπο του Σεφτελή που είναι αδύνατον να στηθεί. Γιατί στην πόλη υπάρχουν  δεξιοί που  προτιμούν Βαλασόπουλο από "δεξιούς" που υμνούν τους σάπιους της αριστεράς. 

Γιατί όσο και να το κάνεις ο Βαλασόπουλος φεύγοντας δεν θα μείνει ως ο "άρχοντας των ακινήτων" ούτε γλύφει την Εκκλησία για να πάρει ψηφαλάκια όπως κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και πολλοί αριστεροί της πόλης. 

Γιατί δηλαδή να πιστέψω εγώ πως ξαφνικά η αριστερά αγάπησε την Ορθοδοξία; Γιατί να πιστέψω πως οι συνεχιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και οπαδοί του κομμουνισμού που έσφαζαν κληρικούς άλλαξαν; 

Όσο για την συμφωνία των Πρεσπών ήδη την ξέχασαν σε μια πόλη που δεν έχει όπως και πολλές άλλες άγαλμα του Μέγιστου των Ελλήνων. Έχει όμως του κομμουνιστή δημάρχου και κάτι αντιστασιακών που ήθελαν να μας κάνουν Σοβιέτ. 

Γιατί ο Βαλασόπουλος δεν είναι και κανένα κορόιδο σαν τον Γιάννη Αναγνώστου έχει "δεμένους" όσους αποχώρησαν και όταν θα αρχίσουν να μιλάνε θα βγάζει μία - μία τις υπογραφές τους.

Ο Αναγνώστου πήρε όλοι την ευθύνη επάνω του και ακόμα μιλάει σε όσους αποτυχημένους τον έκαναν "δεξιά" παρένθεση και το "δεξιά" σε πολλά εισαγωγικά γιατί άμα φτιάχνεις ανδριάντα στον Δημήτρη Κιντή σίγουρα δεξιός δεν είσαι!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: