ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κανένα πρόβλημα δεν έχει η υποψηφιότητα του Γαβριήλ Αραμπατζή εκτός από το γεγονός πως είναι "λίγος" για δεξιός υποψήφιος

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κανένα πρόβλημα δεν έχει η υποψηφιότητα του Γαβριήλ Αραμπατζή εκτός από το γεγονός πως είναι "λίγος" για δεξιός υποψήφιος

Αστειότητες διαβάζω σε διάφορα site της περιοχής , βλέπετε σε αυτή την πόλη υπάρχουν πολλοί που μας κρατάνε πίσω. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί του σταλινισμού, λάτρεις του κρατισμού και κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι που βλέπουν τα θέματα από την σιγουριά μιας μόνιμης θέσης στο δημόσιο από τα δικά μας λεφτά.
Και μπορεί ο Γαβριήλ ΑραΑμπατζής να μην μου είναι συμπαθής αλλά να διερωτάται κάποιος εάν είναι ηθικό να κατέβει σε εκλογές επειδή είναι συμπαραστάτης του Δημότη μάλλον είναι ανέκδοτο. Με την ίδια λογική ούτε ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κατέβει αφού άσκησε διοίκηση , μοίρασε χρήμα μέσω διαγωνισμών ή και απευθείας σε διάφορους συλλόγους ακόμα και στις Εκκλησίες της πόλης , και σε σωματεία. Φαίνεται ο κύριος που έγραψε το άρθρο ξέχασε πως υποψήφιοι του αείμνηστου Κιντή ήταν όλοι οι χρηματοδοτούμενοι πρόεδροι της Εθνικής Αντίστασης και υπάλληλοι που ασκούσαν πραγματική διοίκηση και όχι όπως ο Γαβριήλ που στην ουσία δεν είχε καμία αρμοδιότητα!! 

Ο θεσμός άλλωστε του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρισης καταργήθηκε και θα πάρει την θέση της μία άλλη αργομισθία που φυσικά θα είναι μία ακόμα από τις πολλές αριστερές δομές που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην πόλη μας. Οι αντιστασιακοί μάλιστα που τίμησαν φέτος τον δήμαρχό μας Βασίλη Βαλασόπουλο εξακολουθούν και έχουν γραφεία που τους παραχωρεί δωρεάν ο δήμος μας.

Είναι αντιστασιακοί που ανέχονται να ζούνε με χρήματα της Γερμανίας και της Μέρκελ αντί να αποποιηθούν των συντάξεων τους και να ζητήσουν να οδηγηθεί η χώρα σε άτακτη χρεοκοπία.

Αλλά βλέπετε ο Τσίπρας δεν κοντραρίστηκε με τους θεσμούς να μας πάρει και να φύγουμε, ψηφίστε ΚΚΕ για να γίνουμε πιο γρήγορα Βόρεια Κορέα.


Θα μου πεις στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης άχρηστος χώρος είναι γιατί όχι. Θα συμφωνούσα εάν δεν ήξερα ποιοι είναι μέλη τέτοιων σωματείων και τι πρεσβεύουν. Λάτρεις του κομμουνισμού είναι με μανδύα τάχα μιας αντιστασιακής δράσης που για τους περισσότερους ξεκίνησε το 1945 όταν και οι Γερμανοί είχαν φύγει από την πατρίδα μας.

Άλλωστε για να ήσουν έστω 18 ετών το 1945 και να είσαι μέλος αντιστασιακής οργάνωσης θα πρέπει να είσαι σήμερα 74 ετών τουλάχιστον και έχουν μέλη που δεν ξεπερνάνε τα 60 έτη!! Αλλά αυτό δεν με αφορά εφόσον η πολιτεία επιτρέπει σε όποιον θέλει να κάνει και ένα σωματείο. Εδώ καταθέτουν στεφάνι για την 28η Οκτωβρίου οι απόγονοι των Ναζί και των Σταλινικών που μας ήθελαν να είμαστε υπό την μπότα τους θα κολλήσουμε στα μετάλλια και τις τιμές σε αντιστασιακούς που το 1945 δεν είχαν καν γεννηθεί!!

Το ότι δόθηκαν σε πέντε χρόνια πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης βέβαια δεν απασχολεί αυτόν που προβληματίζεται για την υποψηφιότητα Αραμπατζή. Γιατί ο Αραμπατζής μέσα στην γενική αναμπουμπούλα εάν τελικά δεν κατέβει ο Αναγνώστου θα είναι ο πρώτος σε ψήφους κεντροδεξιός υποψήφιος παρόλο που θα έχει απέναντι του άλλους δύο (χωρίς να κατέβει ο Αναγνώστου) αλλιώς πάμε για τρεις!!

Και θα είναι γιατί θα ψηφιστεί με το ψηφοδέλτιο που κατεβάζει από δημότες που ανήκουν από τη ΝΔ έως και το ΚΚΕ!!! Γιατί είναι τύπος που δεν χαλάει χατίρια και στο πνεύμα Αναγνώστου τα έχει καλά με όλους!!!

Ο Αραμπατζής πήρε λιγότερα χρήματα από τον δήμο αφού στην ουσία πληρώνεται από την δουλειά του ως δημόσιος υπάλληλος ,ο Συμπαραστάτης του Δημότη μας ήρθε φθηνά αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο το ποσό θα το εκταμίευε ο δήμος από την κρατική επιχορήγηση.

 Αναγνώστου Ευσταθίου και Αραμπατζής είναι και οι τρεις κατά την ταπεινή μου άποψη η χαρά της αριστεράς στην πόλη. Αυτοί έτσι και ξαναβγούν θα στήσουν αγάλματα σε Βελουχιώτη για πλάκα δεν το έχουν για δεξιοί με ΤΙΠΟΤΑ  και για αυτό κιόλας μας "καβάλησαν" αστείοι  τύποι. Είχαν κάνει το Δημαρχείο "μικρή Μόσχα" βόλεψαν παιδιά και εγγόνια στο Ελληνικό Δημόσιο και στους ΟΤΑ και μας το παίζουν δημοκράτες και αντιστασιακοί και κατά των Αμερικανών ζώντας από τα λεφτά τους.

Αλλά είπαμε μια κλωτσιά να φάει η Ελλάδα από την Ε.Ε και μετά δεν θα υπάρχει κομμουνιστής και αριστερός ούτε για δείγμα. Θα καταλάβουν πως χωρίς τα χρήματα των δυτικών μας συμμάχων η Ελλάδα θα ήταν όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία και όλοι αυτοί οι "αριστεροί παράδεισοι" που μας διαφήμιζαν επί δεκαετίες.

Βενεζουέλα και Βόρεια Κορέα είναι τα σύγχρονα παραδείγματα του που σε οδηγεί ο αντιαμερικανισμός!!

Λοιπόν για να το τελειώνουμε ο Αραμπατζής δεν έχει κανένα πρόβλημα ηθικό αφού η διοίκηση που άσκησε δεν είχε κανένα αποτέλεσμα για όλους εμάς.

Δεν έκανε ρουσφέτια , δεν μοίρασε λεφτά παρά χαμόγελα και κατανόηση σε όσους απευθύνθηκαν για να πουν το παράπονό τους.

Τα προβλήματα τα έλυσε η διοίκηση όσα κατάφερε βέβαια να λύσει.

Η επόμενη διοίκηση με την συμμετοχή και του Κοκοτίνη θα έχει ακόμα περισσότερα χρήματα για άχρηστους , αριστερούς και κρατιστές δεξιούς και αριστερούς γιατί και στην δεξιά υπάρχουν τα σαπρόφυτα του νεοκαραμανλισμού που γουστάρουν δομές για λούφα, σωματεία για δήθεν αγώνες και αμπελοφιλοσοφίες για να περνάει η ώρα. 

Για αυτό κοιτάξτε άμα είναι να ψηφίσετε με αριστερή συνείδηση να μας πάτε κατευθείαν στα χρόνια που ο δήμος δεν είχε ούτε κάδους απορριμμάτων στην εποχή του Δημήτρη Κιντή που η Αγία Μαρίνα δεν είχε καν αποχέτευση!!!!

Σ.Μ 


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Κιντης ήταν φταιχτης που δεν είχε αποχέτευση η Α.Μαρινα;εσείς πότε ηλθατε στην Ηλιούπολη;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Γεννήθηκα και μένω στην Ηλιούπολη από το 1971. Ο Κιντής επί 12 χρόνια δεν έκανε ούτε ένα μεγάλο έργο στην πόλη, δεν έχτισε ένα σχολείο, έναν παιδικό σταθμό, και τετραπλασίασε τους δημοτικούς υπαλλήλους μέσα τα πρώτα 6 χρόνια της θητείας του. Γι΄αυτό ο Γεωργάκης μετά ότι και να έκανε θα έβγαινε , έμεινε 16 χρόνια δήμαρχος ποτέ δεν τον ψήφισα λόγω που ήταν ΠΑ.ΣΟ.Κ και η πόλη άλλαξε όψη.