ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλάμα η παραίτηση του Ευσταθίου το 2014 - Παραιτείται γιατί τάχα ο αντίπαλός του είναι αυταρχικός!!!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Κλάμα η παραίτηση του Ευσταθίου το 2014 - Παραιτείται γιατί τάχα ο αντίπαλός του είναι αυταρχικός!!!



Ο δημοτικός σύμβουλος του χουντικού Κώστα Δελλαπόρτα μιλάει για "δημοκρατική" αγωγή!!!


6 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπράβο ρε Μαρίνο έτσι για να βλέπει ο κόσμος το τι εστί ο καθένας τους για αυτό μετά ήταν αγκαζέ με το Βαλλασοπουλο και τον στήριξε τάχα μου γιατί το είπε το κόμμα ουστ από εδώ είναι πολύ λίγοι για δήμαρχοι τέτοιοι άνθρωποι.

UNKNOWN είπε...

ΛΙΓΟΣ ΕΩΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟΣ. Ο ΔΕΞΙΟΣ "ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΟΡΑΤΟΣ,ΑΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .....ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ.

UNKNOWN είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ....
http://neahlioupolis.blogspot.com/2014/05/blog-post_3646.html

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Μπράβο βρε μάγκα για το "ξεβράκωμα" που μου έκανες. Άλλωστε έχω πει πως στήριξα τον υποψήφιο της ΝΔ στην πόλη το 2014 και μπράβο σου που είσαι τακτικός και κάνεις κριτική. Η αλλαγή στάσης μου όπως θα καταλάβεις δεν έχει να κάνει με οικονομικά ανταλλάγματα αλλά με αηδία για ότι συμβαίνει. Και το 2014 έγραφα πως θα βγει ο Βαλασόπουλος και στήριξα ότι είπε το κόμμα τώρα που η ΝΔ δεν έδωσε στήριξη μπορώ να γράφω ότι εγώ βλέπω. Θα μπορούσαν να κατεβάσω την ανάρτηση αυτή ή να μην βάλω ποτέ το σχόλιό σου. Αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος και δεν θα το έκανα ποτέ. Τέτοιους αναγνώστες θέλω σαν και σένα . Μπράβο και πάλι μάγκα . Το 2014 ένας φίλος που δεν είναι πλέον στη ζωή με πήρε στο λαιμό μου αφού ήθελε έστω την τελευταία εβδομάδα να γράψω και κάτι πολύ θετικό για τον επικεφαλή της παράταξης. Μιας παράταξης που είχε περισσότερους πασόκους παρά νεοδημοκράτες από τότε. Τώρα ετοιμάζει να γίνει ακόμα πιο "μπουρδέλο" εάν και αδικώ τα μπουρδέλα γιατί εκεί υπάρχει περισσότερη τάξη . Μπράβο και πάλι μάγκα

UNKNOWN είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ. Η ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ.... ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ.
ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ "ΠΑΣΟΚΟΥΣ", ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΟΥΝ , ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ "ΓΚΟΡΤΣΟΥΣ". ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΑΝ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ, ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ". ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Anna Maria Souniou είπε...

Προδότης και αποστάτης ο αποτυχημένος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και ο χείριστος διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ. Τι να περιμένει ο δημότης από αυτόν??