ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολλοί ήδη έχασαν τον ύπνο τους - Τζάμπα διαφήμιση για όλους τους υποψηφίους από το ilioupolinews.gr

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Πολλοί ήδη έχασαν τον ύπνο τους - Τζάμπα διαφήμιση για όλους τους υποψηφίους από το ilioupolinews.gr

Μπαίνοντας σήμερα να διαβάσω ειδήσεις για την πόλη από το αγαπημένο μου πέφτω πάνω σε μια είδηση που θα στεναχωρήσει πολλούς. Το νέο site αποφάσισε πως θα παρέχει δωρεάν διαφήμιση σε όσους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί του. Πολύ καλή είδηση και μάλιστα μία μέρα μετά την επίθεση που δέχθηκα από το αριστερό site Ηλιούπολη για Όλους πως τάχα έχω πάρει διαφήμιση από καταστήματα της περιοχής.
Θεία δίκη λοιπόν για όσους θέλησαν να το παίξουν έξυπνοι αφού αυτοί βάζουν διαφημίσεις να χάσουν κάποια έσοδα για να μάθουν να κάνουν τους καμπόσους!!! Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θα έκανα την κίνηση που κάνουν στο ilioupolinews γιατί έχω ξεκάθαρη ιδεολογική γραμμή και δεν θα μπορούσα να διαφημίσω έναν υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αφού η εκλογή τέτοιων δημοτικών συμβούλων είναι πληγή για την αστική μας Δημοκρατία. 


Ούτε θα μπορούσα να έχω υποψήφιους συνδυασμών όπως π.χ του Τάσου Ευσταθίου που θεωρώ πως θα είναι ένας κακός δήμαρχος για την πόλη μας εάν ποτέ οι συνδημότες μας τον ψήφιζαν. Τέτοιο ενδεχόμενο βέβαια δεν υπάρχει και καμία στήριξη δεν θα έχει από στελέχη της παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση" όπως διαδίδεται. Το ότι έχει αργήσει ο Γιάννης Αναγνώστου να κάνει γνωστές τις προθέσεις του απλώς δείχνει πως διαλύθηκε μια δημοτική παράταξη που διοίκησε επί τέσσερα χρόνια τον δήμο μας χωρίς μεγάλες επιτυχίες.

Και βέβαια με Γαβριήλ Αραμπατζή, Τάσο Ευσταθίου σε θέσεις αντιδημάρχων συν ένα στρατό από πωλητές μαξιλαριών σε θέσεις "κλειδιά" αλλά και με δημοτικούς συμβούλους κατώτερους των περιστάσεων το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο.

Καταδίκη των δημοτών στις εκλογές του 2010 και μεγαλύτερη διάσπαση και συντριβή το 2014 όπου η ΝΔ δεν είχε υποψήφιο στον δεύτερο γύρο. Αυτά είναι γνωστά όπως επίσης γνωστό είναι πως στην Ηλιούπολη το 80% των δημοτικών υπαλλήλων είναι αριστερής προέλευσης και σε λίγο ακόμα θα γίνει και 100%!!! Στα site δεν υπάρχει κανένα δεξιό εάν εξαιρέσουμε αυτό εδώ το ιστολόγιο , και υπάρχει μόνο σε επίπεδο νοτίων προαστίων ένα δεξιό site που φυσικά όλοι γνωρίζετε πως ανήκει σε πρώην βουλευτή της ΝΔ. 

Το γεγονός πως πλησιάζουν οι μέρες της προσωρινής επιστροφής μας , μας κάνει να σταματήσουμε εδώ και από Μάρτιο κάθε μέρα θα έχουμε και ένα δυνατό χτύπημα αφού σίγουρα αυτές οι δημοτικές εκλογές θα περάσουν και από τις δικαστικές αίθουσες!!

Σιγά μην φοβηθούμε εμείς την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Έλληνες Δικαστές. Εδώ αθωώθηκε πριν μερικές μέρες ο Σταύρος Παπασταύρου και κανείς δεν το έγραψε παρά μόνο ένα  site!! Μιλάμε για καταστάσεις που δεν θα έχουν ξαναζήσει οι πολιτευτές της πόλης μας . "Ζούγκλα" πραγματική με έγγραφα, ηχητικά και πολύ "εικόνα"!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: