ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ορφανά του Στάλιν τα έβαλαν με τους εμπόρους της πόλης μας - Τι απαντάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης στα απολειφάδια του Κομμουνισμού

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τα ορφανά του Στάλιν τα έβαλαν με τους εμπόρους της πόλης μας - Τι απαντάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης στα απολειφάδια του Κομμουνισμού

Επίθεση και στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, εξαπέλυσε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση παίρνοντας αφορμή από την απόφαση ανάπλασης της Λεωφόρου Ειρήνης. Η Λαϊκή Συσπείρωση που είχε στοχοποιήσει και εμένα με ανακοίνωσή της το 2016 επειδή αποκαλύπτω στοιχεία για την χαμένη 12ετί του κομμουτνιστή δήμαρχου Δ. Κιντή όταν δεν υπήρχε φωτισμός στην μισή πόλη και η Αγία Μαρίνα δεν είχε ολοκληρωμένο αποχετευτικό δίκτυο.  
Στην ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο τύπου της Δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση: Ο συντάκτης του δελτίου διατυπώνοντας τη διαφωνία του με την ανάπλαση της Λεωφ. Ειρήνης, αναφέρθηκε στον νέοσυσταθέντα Εμπορικό Σύλλογο της Ηλιούπολης, με τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και αήθη, θέλοντας να τον εμπλέξει σε μικροπολιτικά προεκλογικά σενάρια βασιζόμενος σε ανακρίβειες.

Ο Εμπορικός σύλλογος της Ηλιούπολης είναι πια μία πραγματικότητα. Γεννήθηκε στο μυαλό μερικών ενεργών πολιτών-επιχειρηματιών της πόλης μας και βρήκε άμεση ανταπόκριση με αποτέλεσμα να αριθμεί 87 ιδρυτικά μέλη. Ο Εμπορικός Σύλλογος αποτελεί αναγκαιότητα για την πόλη μας. Οι τοπικές επιχειρήσεις πρέπει να στηριχτούν αποτελεσματικά να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και έτσι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των ημερών. Η Ηλιούπολη μπορεί να γίνει σημαντικός εμπορικός πόλος των νοτίων προαστίων αποκτώντας τη δική της εμπορική ταυτότητα. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία, που παρέχονται αφειδώς από την Ε.Ε, οφείλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο έπακρο Το Πρόγραμμα «Ανοικτά κέντρα Εμπορίου» που προκήρυξε το Υπ.Ανάπτυξης ήταν ένα από αυτά τα εργαλεία που χάθηκε εξαιτίας της αναλγησίας κάποιων δημοτικών παρατάξεων και τη μη ψήφιση, εγκαίρως,του προϋπολογισμού του Δήμου. Το Έργο αυτό, που θα αναδείκνυε το ιστορικό κέντρο της πόλης, ήταν 100% χρηματοδοτούμενο και συμμετείχαν 70 περίπου επιχειρήσεις. Τη διαχείριση του συγκεκριμένου έργου θα την είχε αποκλειστικά ο Δήμος Ηλιούπολης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Ένα πρόγραμμα χάθηκε πολλά νέα θα ακολουθήσουν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με τα ιδρυτικά μέλη και με πολλά νέα που θα έρθουν στους κόλπους του το επόμενο διάστημα, θα είναι παρόν, ενωμένος και διεκδικητικός, μακριά από μικροπολιτικές  σκοπιμότητες και έτοιμος να συνεργαστεί με την δημοτική αρχή και όλους τους φορείς της πόλης"


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Περιμέναμε αντίδραση βέβαια από τα ορφανά του Στάλιν αφού τους αρέσει να ελέγχουν τον συνδικαλισμό και δεν είδαν με καλό μάτι τι δημιουργία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χρόνια. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: