ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε 1 λεπτό

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη σε 1 λεπτό

Πολύ δυνατά κύλισε η χθεσινή μέρα με τις αναρτήσεις μας για το σκάνδαλο ΟΣΕ , χιλιάδες επισκέψεις κάτι που δεν περιμέναμε αφού το σκάνδαλο είχε ξεχαστεί και μόνο κάποιοι "ρομαντικοί" στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως θα γίνει ΚΑΘΑΡΣΗ για τις ρεμούλες της καραμανλικής περιόδου.
Ανάμεσα σε αυτούς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που έχει γίνει στόχος ΜΜΕ επειδή παλεύει να φέρει στη Δικαιοσύνη θέματα με ΜΙΖΕΣ εκατομμυρίων που πήγαν στα χέρια στελεχών προηγούμενων κυβερνήσεων. Αδυνατεί φαίνεται να αντιληφθεί πως οι καραμανλικοί έμειναν στο απυρόβλητο για να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μας κουνάει το δάχτυλο για τις κλεψιές που έγιναν την περίοδο 2004-2009 όταν και το εξωτερικό χρέος της χώρας τριπλασιάστηκε.

Για όσους μου υπενθύμισαν (δεν το είχα ξεχάσει άλλωστε) πως ο Κωστής Χατζηδάκης ήταν υπουργός και του Σαμαρά να πω μόνο πως απομακρύνθηκε από την θέση του 6 περίπου μήνες πριν τις εκλογές. Την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ πάλευε στο Ανάπτυξης ο Κωστής και για αυτό και δικαιολογημένα οι Συριζαίοι αναρωτιούνται με ποιους θα κυβερνήσει ο Μητσοτάκης γιατί με Χατζηδάκη και Δένδια σε θέσεις υπουργών η "δεξιά" παρένθεση θα γίνει πραγματικότητα. Τα γράφουμε τώρα προεκλογικά και για να κλείσουμε μετεκλογικά πόρτες. Κυβέρνηση κουρελού με Άδωνι από την μία και Βορίδη και Χατζηδάκη και Δένδια από την άλλη εμείς δεν θέλουμε.


- Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές είχαμε προαναγγείλει πως θα στεναχωρήσουμε όλους αυτούς που μας θεωρούν ζώα και μας ζητάνε να συμπορευθούμε με όσους είναι οπαδοί της άποψης πως όλο\ι οι "καλοί" χωράνε. Με την διαφορά πως οι καλοί αυτοί ζουν παρασιτικά εις βάρος όλων μας.

- Το ΕΝΑΚ κόβει πίτα και θα ανακοινώσει και τις περαιτέρω κινήσεις του, όταν είναι μια μέρα πριν θα σας ενημερώσουμε για να πάτε και να μάθουμε και εμείς από εσάς τι θα κάνουν στις προσεχείς εκλογές. Όχι ότι μας νοιάζει δηλαδή αφού αριστεροί δεν είμαστε και την δική μας ψήφο δεν θα πάρουν. Ούτε πρώην Πασόκοι είμαστε.

-Τους χαλάμε λένε την προσπάθεια ενότητας!! Λες και εμείς φταίμε που ο Τάσος Ευσταθίου θέλει σώνει και καλά να γίνει δήμαρχος χωρίς να έχει ηγετικές ικανότητες. Λες και εμείς κρατάμε τον Γιάννη Αναγνώστου και δεν τον αφήνουμε να συνεργαστεί μαζί του. Λες και είχαμε εμείς καμία εμπλοκή στην αποτυχημένη διαχείριση της περιόδου 2007 - 2010 όπου Ευσταθίου και Αραμπατζής έδειξαν τις "ικανότητές" τους. Λες και εμείς είπαμε στο Χριστοδουλάκη να λύνει και να δένει μοιράζοντας λεφτά σε εργαζόμενους στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε. Λες και ψηφίσαμε εμείς ποτέ Γεωργάκη ή Βαλασόπουλο στον πρώτο γύρο. Την μία και μοναδική φορά που ψήφισα Βαλασόπουλο ήταν το 2014 στον δεύτερο γύρο για να μη βγει ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δήμαρχος. Αυτοί που μας κατηγορούν είναι στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αργόμισθοι του δημοσίου , και μιζαδόροι. Όσο και να φωνάζουν μέχρι και τις εκλογές θα τους πάμε έτσι. Μπορούν να καταφύγουν από τώρα στη Δικαιοσύνη άμα θίγονται αλλά ακόμα και εάν κλείσουν το ιστολόγιό μας φιλικά μας site θα συνεχίσουν να γράφουν ότι αυτοί δεν θέλουν να θυμόμαστε. Όσοι δεν θέλουν να τα διαβάζουν  ας μην έκλεβαν!!!

- Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος από την διοίκηση Αναγνώστου εάν αληθεύει πως παρέδωσαν 17.000.000 ΧΡΈΗ στη διοίκηση Βαλασόπουλου το 2011; Γιατί ο κ.  Χριστοδουλάκης μας παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες. 

 - Πάνω από 250.000 ευρώ δόθηκαν και το 2018 για την άχρηστη δομή του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης χωρίς να απασχολεί προσωπικό όπως ισχυρίζεται η διοίκηση. Χρήματα τα οποία στερήθηκαν οι συμπολίτες μας που διαφωνούν με την λειτουργία του.

- Μείωσε τα δημοτικά τέλη προεκλογικά ο Βαλασόπουλος μετά τις εκλογές θα τα επαναφέρει και πάλι ;

- Ακούμε πως ο Στασινόπουλος έχει στο πλευρό του πολλές οικολογικές ομάδες και μέλη ΜΚΟ. Αυτές οι ΜΚΟ που λατρεύουν καραμανλικοί και αριστεροί γιατί κάνουν χρυσές δουλειές με την αφέλειά σας. Στηρίξτε τις ΜΚΟ για να μην πεινάσουν όσοι ζουν εις βάρος σας!! Υπάρχουν και καλές ΜΚΟ θα μου πείτε. Βέβαια και θα υπάρχουν αλλά δεν θεωρώ πως τέτοιες "επιχειρήσεις" μπορούν να ελεγχθούν και τα σκάνδαλα πολλά και στις ΜΚΟ που σχετίζονται με την Εκκλησία. Άμα κλέβουν οι άνθρωποι του Θεού φαντάσου οι άλλοι

- Ο καραμανλικός Βουλγαράκης υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας διαβάζουμε. Και που το κακό στην πόλη μας κατεβαίνουν τρεις καραμανλικοί υποψήφιοι!!

- Επειδή δεν ασχολούμαι με καρτούν για τις ανοησίες του Γκούφη θα ασχοληθώ τον Μάϊο!!! Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου και την μη εκλογή του. Μη λέει κιόλας πως δεν βγήκε επειδή τον πολέμησα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: