ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 12.070 συμπολίτες μας θέλησαν η πόλη μας να γυρίσει πίσω - Καληνύχτα Ηλιούπολη

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

12.070 συμπολίτες μας θέλησαν η πόλη μας να γυρίσει πίσω - Καληνύχτα Ηλιούπολη


Τελικά οι περισσότεροι είναι διεφθαρμένοι, επέλεξαν να γυρίσουν την πόλη μας πίσω και την παρέδωσαν σε αυτούς που την χρέωσαν με 14.000.000 ευρώ. Στο "έγκλημα" συμμετείχαν δεξιοί και αριστεροί και βέβαια η πλειοψηφία των συνδημοτών μας που θέλησε την "Αλλαγή" .



Συγχαρητήρια στους Γιώργο Χατζηδάκη, Γιάννη Αναγνώστου , Θεόδωρο Γεωργάκη φυσικά ΚΑΙ στα υπόλοιπα  "δεξιά" και "αριστερά" δεκανίκια τους.

"Συγχαρητήρια" σε όσους δεν ΠΗΡΑΝ θέση πριν το δεύτερο γύρο και σήμερα είναι ΝΙΚΗΤΕΣ. Κατάφεραν με την απάθειά τους να γυρίσουν την πόλη πίσω. Τους ευχόμαστε να γίνουν καλοί Αντιδήμαρχοι , καλοί πρόεδροι των ΝΠΔΔ του δήμου μας και να αυξήσουν τις προσωπικές τους περιουσίες!! Άλλωστε έχουν τους καλύτερους καθοδηγητές για να τους διδάξουν.

Θα γίνουν και αυτοί φεύγοντας ,"άρχοντες" των ακινήτων.Συγχαρητήρια σε αυτούς που έβλεπαν την "βρώμικη πόλη" και τον ελλειπή φωτισμό. Την επόμενη τετραετία δεν θα έχουν τέτοια προβλήματα γιατί δεν θα έχουν ούτε δήμο αλλά ούτε λάμπες. Ψήφισαν τους κατάλληλους για να φεσώσουν και πάλι τον δήμο.

Καλό είναι ουδείς από τους 13 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" να μην συμμετάσχει στην νέα διοίκηση. Ας ενωθούν όλοι οι άλλοι!! Άλλωστε η συνύπαρξη με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ σε καθιστά αυτομάτως και εσένα διεφθαρμένο!!

Με αυτούς που ψήφισαν τον Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο δεν θέλουμε να έχουμε καμία επαφή! Τους θεωρούμε κλέφτες , ψεύτες ή νοητικά καθυστερημένους. Η Ηλιούπολη μετά από 9 χρόνια καλής οικονομικής  διαχείρισης επιστρέφει σε αυτούς που την φέσωσαν. Για τις επιλογές των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της κεντροδεξιάς και την "ουδετερότητά" τους στον δεύτερο γύρο θα τα πούμε και στην πορεία.

Για εμάς είναι και οι δύο τελειωμένοι πολιτικά ακόμα και εάν δεν συμμετάσχουν στην νέα διοίκηση. Για αυτό ας συμμετάσχουν θα είναι και η τελευταία τους ενασχόληση με τα κοινά άλλωστε από θέση ευθύνης.

Στις επόμενες δημοτικές μην αναζητάτε τον νικητή σας λέμε από τώρα πως θα είναι εκ νέου  ο Γιώργος Χατζηδάκης! Και θα είναι γιατί οι περισσότεροι θα κρίνουν θετικά το έργο του.

Εμείς από την πλευρά μας σας λέμε από τώρα πως δεν θα του ασκήσουμε ΚΑΜΙΑ κριτική. Άλλωστε όσοι τον ψηφίσατε και μας διαβάζετε ξέρετε ακριβώς τι είναι.

Μην περιμένετε από εμάς να φιλοξενήσουμε το παράπονό σας ή την καταγγελία σας. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είσαστε άξιοι της ψήφου σας. 

Καληνύχτα Ηλιούπολη σήμερα για ακόμη μια φορά ψηφίσατε εναντίον των συμφερόντων της πόλης. Το έχετε κάνει πολλάκις φορές και στο παρελθόν. Κάνατε ένα μικρό διάλειμμα και επιστρέψατε και πάλι σε αυτούς που σας αντιπροσωπεύουν.

Ψηφίσατε τον "Τσίπρα" της πόλης μας ελπίζοντας πως θα πάτε καλύτερα. Τώρα δεν θα προλαβαίνετε να υπογράφετε "μνημόνια". 

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΑΡΙΝΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ......ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ , ΛΑΜΟΓΙΟ, ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ......ΓΙΑ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2.... ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΤΕΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.