ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκινήσαμε με κάποιες ατέλειες που θα διορθωθούν στην πορεία - Τα "Νότια Νέα" ήρθαν για να δώσουν το διαφορετικό

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ξεκινήσαμε με κάποιες ατέλειες που θα διορθωθούν στην πορεία - Τα "Νότια Νέα" ήρθαν για να δώσουν το διαφορετικό


Ξεκίνησε δειλά πριν μία εβδομάδα το διαδικτυακό του ταξίδι το "Νότια Νέα". Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που ευελπιστεί να αγκαλιάσει τα προβλήματα των κατοίκων μιας τεράστιας σε έκταση περιοχής και να αναδείξει θέματα που τα συμβατικά μέσα αρνούνται να αναδείξουν.



Με γνώμονα το συμφέρον των πολλών και με "όπλο" το ρεπορτάζ και την ΑΛΗΘΕΙΑ , θα πορευθεί πάνω από κόμματα και χρώματα που στην ουσία "μαυρίζουν" την ψυχή μας. Και αυτό γίνεται γιατί υπηρετούν μικροπολιτικές και όχι το δημόσιο συμφέρον. 

Φυσικά και δεν θα εγκαταλείψουμε και αυτό εδώ το ιστολόγιο που έχει σίγουρα χρώμα και σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό. Για τον  λόγο αυτό και έχει γίνει κατά καιρούς στόχος όσων δεν είναι δεξιοί , δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και κυρίως δεν έχουν συνηθίσει το καταγγελτικό ρεπορτάζ το οποίο έχουμε υιοθετήσει εδώ και δεκαετίες.

Τις επόμενες μέρες και όσο θα διορθώνονται και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες στο νέο site, θα έχουμε και από εκεί μια καθημερινή επικοινωνία.

Ζητάμε όπως είναι φυσικό την στήριξή σας στο νέο μέσο αφού θα έχει και θέματα της πόλης μας και θα είναι ένας πολύτιμος αρωγός για κάθε δημότη μας στην ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: