ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και με Τσίπρα και με Μητσοτάκη και με Σαμαρά εμείς εδώ - Τελευταίες μας διακοπές το 2011 !

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Και με Τσίπρα και με Μητσοτάκη και με Σαμαρά εμείς εδώ - Τελευταίες μας διακοπές το 2011 !

Ήδη κάποιοι συνδημότες μας κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ,ενώ σε έναν μήνα αρκετοί θα εγκαταλείψουν την πόλη για να ξεκουραστούν μίε- δύο εβδομάδες και να "φορτίσουν τις μπαταρίες" τους.
Εμείς και αυτό το καλοκαίρι όπως και τα 7 προηγούμενα θα παραμείνουμε εδώ αφού δεν έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε έστω και για μία εβδομάδα την ιδιαίτερή μας πατρίδα. Τον τόπο καταγωγής μας αφού είμαστε γέννημα θρέμμα  Ηλιουπολίτες για να μην ξεχνιόμαστε. Θα μας λείψει και φέτος η Κεφαλονιά και μαζί της όλες εκείνες οι αναμνήσεις που την κάνουν για μένα μοναδική.

Έτσι μέσα από εδώ αλλά και μέσα από το site με το οποίο συνεργάζομαι και έχει ενεργό link στα πλάγια δεξιά αυτού του ιστολογίου θα τα λέμε.

Ελπίζω φέτος οι περισσότεροι να πάτε διακοπές και να περάσετε καλά γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαύσετε μαζί με τις οικογένειές σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς θα μείνουμε εδώ για να "φυλάμε" την πόλη εάν και θα θέλαμε να είμαστε αλλού και να κάνουμε βουτιές στην θάλασσα και όχι στην ενημέρωση! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: