ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν συνεργαζόμαστε με την ΔΙΑΠΛΟΚΗ δεν δίνουμε άλλοθι σε κανέναν από τους 12.000 συνδημότες μας που μας γύρισαν πίσω

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Δεν συνεργαζόμαστε με την ΔΙΑΠΛΟΚΗ δεν δίνουμε άλλοθι σε κανέναν από τους 12.000 συνδημότες μας που μας γύρισαν πίσω

Αποκαταστάθηκε η "Δημοκρατία" στην πόλη μας λένε τα "παπαγαλάκια" και οι οπαδοί του οικονομολόγου Γιώργου Χατζηδάκη!!
Ποια δημοκρατία αυτή που ανοίγει κεφάλια συναγωνιστών μας ή αυτή που στήνει αγάλματα σε κομμουνιστές. Η δημοκρατία που αφήνει άδεια ταμεία στον δήμο και χρέη 14.000.000 ευρώ φεύγοντας ,είναι καλύτερη από την αγανάκτηση ενός δημάρχου που παρέλαβε χάος. Σας αρέσουν οι κόσμιες συμπεριφορές και τα γλυκόλογα. Να ξέρετε όμως πως αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι δεν ωφελούν και το πορτοφόλι σας! 

Μην περιμένετε λοιπόν να σιγήσουμε εμείς. Ούτε για τα σπασμένα κεφάλια , ούτε για τους νοσταλγούς της χούντας , ούτε για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε. Καταλάβαμε πολύ καλά πλέον πως δεν ήταν απλώς κακή διαχείριση αφού συμμάχησαν με αυτόν που αποκαλούσαν "άρχοντα" των ακινήτων. 

Σε όσους δημοτικούς συμβούλους έχουν εκλεγεί και είναι έτοιμοι να συμμαχήσουν για να γίνει νέα διοίκηση με επικεφαλή τον Γιώργο Χατζηδάκη να ξέρουν πως θα μας βρουν απέναντί τους. Είτε είναι δεξιοί είτε είναι αριστεροί. Μάθαμε πως κάποιοι από τους  13 του Βαλασόπουλου θέλουν να συμμετάσχουν.

 Ας πάνε εάν το επιθυμούν αλλά όταν συνεργάζεσαι με το "παλιό" είσαι μέρος του προβλήματος και όχι η ΛΥΣΗ. Για όποιον "ΔΕΞΙΟ" συμμετάσχει σε διοίκηση υπό τον Πασπίτη θα μας βρει μπροστά του το 2023. 

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να μοιράζουμε συγχωροχάρτια σε κανέναν!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΨΕΥΤΟ - ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ: H ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΠΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΦΙΛΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ , ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΑΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ...ΞΥΡΙΣΜΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΗ ΤΑ "ΠΑΝΤΙΡΗΜΑΤΑ" ΣΟΥ.ΘΕΟΠΑΙΧΤΗ.