ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Πόντιος Πιλάτος" και ο Τάσος Ευσταθίου για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

"Πόντιος Πιλάτος" και ο Τάσος Ευσταθίου για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών


Επειδή είχαμε παράπονα από υποψήφιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για τον τίτλο μας σε προηγούμενη ανάρτηση " Ούτε ο Τάσος Ευσταθίου στηρίζει Γιώργο Χατζηδάκη!" σας παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ την ανακοίνωση του συνδυασμού για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματά σας. Ο νέος τίτλος είναι προφανώς δικός μας και η ΘΕΣΗ μας για όσους δεν πήραν ΘΕΣΗ ανάμεσα σε Βαλασόπουλο και Χατζηδάκη γνωστή. Αύριο παίζουν "μπάλα" δύο και με αυτούς τους δύο θα διοικηθεί ο δήμος μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια επομένως εάν βλέπεις κάποιον πιο ΙΚΑΝΟ και ΤΙΜΙΟ το λες πριν τις κάλπες , δεν αφήνεις κατά συνείδηση γιατί στην συνείδηση των δημοτών μας ο κ. Ευσταθίου είναι η τρίτη τους επιλογή.
Να ομολογήσουμε πως πήγε καλά και πως το 2023 ίσως καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο εάν η ΝΔ δεν δώσει ΣΤΗΡΙΞΗ σε κάποιον ΑΞΙΟ και ΙΚΑΝΟ για να γίνει δήμαρχος. Μέχρι τότε καλό θα ήταν οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του να φροντίσουν να κάνουν αντιπολίτευση ή να συμμετέχουν με επιτυχία στην διοίκηση του δήμου εάν και δεν το θεωρούμε πιθανό. Το πρώτο δεν θεωρούμε πιθανό γιατί το δεύτερο μπορεί εύκολα να γίνει με την απλή αναλογική. 

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ

Δελτίο Τύπου για τον Β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών


Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» & ο επικεφαλής Τάσος Ευσταθίου, ευχαριστούν τους ψηφοφόρους, τους συνεργάτες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τους εθελοντές κ.α., που τους στήριξαν στην αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και τους κατέταξαν στην τρίτη θέση του δημοτικού συμβουλίου δίνοντάς τους 6 έδρες.

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι σε όλους όσους στήριξαν την πρόταση για μια διαφορετική Ηλιούπολη και σεβόμενοι το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διοίκηση που θα επιλέξουν οι πολίτες, έχουν ως στόχο να ελέγχουν, να προτείνουν και να συμβάλλουν ουσιαστικά στα κοινά της Ηλιούπολης, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών. Θα βρίσκονται δε καθημερινά δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» έχοντας ως πάγια αρχή τον σεβασμό στην προσωπικότητα όλων αυτών, που ως σκεπτόμενοι άνθρωποι επέλεξαν να στηρίξουν έμπρακτα με την ψήφο τους την πρόταση του για την Ηλιούπολη, θεωρεί απόλυτα αυτονόητη την μόνη επιλογή που εκφράζει αυτόν τον σεβασμό, την επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το ίδιο σκεπτικό που πριν από τις εκλογές ζητούσε την ψήφο του κάθε Ηλιουπολίτη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, κατά την προεκλογική περίοδο με σαφήνεια έχει τοποθετηθεί για την κατάσταση στην πόλη μας.

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι ΄Τάσος Ευσταθίου με τον υποψήφιό του κ. Πετράκη γιατί σε αυτόν δεν άρεσε ο τίτλος πως η παράταξή του δεν στηρίζει Γιώργο Χατζηδάκη. Και επειδή λένε πως δεν γράφω και για τους άλλους και ο Γαβριήλ Αραμπατζής έπρεπε να πει την προτίμησή του. Με την απλή αναλογική πρέπει να ξέρει ο δημότης από πριν με ποιον μπορείς να συνεργαστείς και ποιον θεωρείς πως δεν μπορείς γιατί έχεις  πολύ διαφορετικό πρόγραμμα. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την απλή αναλογική και στις επόμενες εκλογές θα το αντιληφθούν όσοι σήμερα ΣΙΩΠΟΥΝ και περιμένουν που θα κάτσει η μπίλια. "Καζίνο" το έκανε ο Τσίπρας και περιμένει να "ρεφάρει" ενώνοντας τις δυνάμεις του με ότι απέμεινε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σε όλη την Ευρώπη μιλάνε  για ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά κάποιοι στην πόλη μας εξακολουθούν και δεν το βλέπουν!!

Η επόμενη διοίκηση θα είναι πολύ χειρότερη από την τωρινή. Τρεις ή δύο παρατάξεις θα ενωθούν για να κάνουν διοίκηση και ήδη πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από  ότι μαθαίνουμε παζαρεύουν τις προσχωρήσεις τους σε διοικητικά σχήματα. Θα ψηφίζεις Τσίπρας και θα σου βγαίνει Καμμένος δηλαδή και μετά άντε να δει προκοπή η πόλη μας.

Θέλουμε να δούμε πως θα ψηφίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι τα εκατομμύρια ευρώ που μοιράζονται για δομές και αλληλεγγύη προς τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.

Να δούμε πόσο τελικά θα μας κοστίσει ο ηλεκτροφωτισμός της πόλης που τα 3.000.000 ευρώ φαίνονταν πολλά στην τότε αντιπολίτευση. Να δούμε πως οι ίδιοι υπάλληλοι καθαριότητας θα μαζεύουν καλύτερα τα σκουπίδια. Να δούμε τι θα λένε αυτοί που μέτραγαν λακκούβες τώρα που θα έχουν και αυτοί ευθύνη για αυτές. Να δούμε την Αγία Μαρίνα με αυτούς που εξέλεξε τι τύχη θα έχει. Και κυρίως θα είμαστε εδώ για να καταγγέλλουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων μας θεωρούν εύκολο στόχο. Εμείς δεν είμαστε εύκολος στόχος έτσι και αλλιώς και θα παραμείνουμε γιατί οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ συμφωνούν με όσα γράφουμε. Άλλωστε και σε αυτές τις εκλογές οι περισσότεροι μας άκουσαν και οι περισσότεροι δεν είναι μπετόν αρμέ όπως σας παραμυθιάζουν κατά του νυν δημάρχου. Θα το δούμε και αύριο στις κάλπες γιατί και 50,5% να αποσπάσεις μετά από τέτοια προδοσία θα είναι ΑΘΛΟΣ. Πόσο μάλλον εάν καταφέρεις και πάρεις ένα 55% ενάντια σε όσους διοίκησαν τον δήμο μας επί 20 συναπτά έτη. Ενάντια στους διορισμούς τους, στα ρουσφέτια τους και στους σαμποτέρ υπαλλήλους που αναμένουν νέα μπόνους για τις "καλές" τους υπηρεσίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: