ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είσαστε δημοτική αρχή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Είσαστε δημοτική αρχή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ


Άρχισαν πάλι οι οπαδοί του "ΗλούπΟλοι μαζί- ΕΝΑΚ" την καλοδεχούμενη αλλά άδικη κριτική στο ιστολόγιό μας.
Αφορμή η δική μου απάντηση σε κείμενο υποψηφίου τους σε site της πόλης σχετικά με άρθρο που αφορούσε την κηδεία του πατέρα του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. Είναι τόσο "δημοκράτες" που θεωρούν την απλή αναλογική που τους έδωσε μόλις 6 από τους 41 δημοτικούς συμβούλους "δίκαιο" εκλογικό σύστημα και ποντάρουν στην συμμετοχή στην διοίκηση "τους" αυτόν που μέχρι χθες έβριζαν για να οδηγήσουν και πάλι την πόλη μας σε καταστάσεις που ουδείς μας θέλει να ζήσει.

Θεωρούν μάλιστα λανθασμένα πως έχουν στο πλευρό τους την πλειοψηφία των συνδημοτών μας αγνοώντας πως μόλις  442 ψήφοι τους έδωσαν την ΝΙΚΗ και την υπό ομηρία διοίκηση του δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Λογαριάζουν βέβαια χωρίς να γνωρίζουν πως οι περισσότεροι αναμένουν από τον επί 8 χρόνια πρώην Αντιδήμαρχο να συνεχίσει το "θαύμα" των πλεονασμάτων χωρίς την καθοδήγηση του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου κάτι που φυσικά και δεν θα επαληθευτεί. 

Ας ετοιμάζονται λοιπόν για σκληρές κόντρες από Σεπτέμβριο και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους αφού όταν δεν θα μπορούν να κάνουν διοίκηση ,γιατί κανείς δεν θα συμμετάσχει από αυτούς που υβρίζονται.

Άμα ποντάρουν σε βοήθεια από τα δεξιά ας διώξουν πρώτα όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις που συσπειρώθηκαν στον συνδυασμό τους γιατί ουδείς δεξιός μπορεί να συνεργαστεί με ψεκασμένους.

Ας ξεχάσουν από τώρα το παραμύθι για την δημόσια περιουσία γιατί αυτό έχει ημερομηνία λήξης στις 7/7/2019 αφού η επόμενη κυβέρνηση δεν αμφισβητεί σε καμία περίπτωση αποφάσεις που είχαν ληφθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου το 2013. 

Η Δημόσια λοιπόν περιουσία ανήκει στον Ελληνικό λαό και όχι σε μια κλίκα τάχα "αγωνιστών" που για προσωπικό τους όφελος δημιούργησαν στην πόλη έναν ΜΥΘΟ για να πολιτεύονται.

Η ζημιά που προξένησαν όσοι συμμετείχαν ενεργά σε αυτό τον ΜΥΘΟ πληρώθηκε από όλους μας επί δεκαετίες και θα πληρώνεται και από τις επόμενες γενιές γιατί κανείς δεν δικαιούται να εκμεταλλεύεται ακίνητα του Δημοσίου για να εξυπηρετεί τις μικροπολιτικές του ανάγκες.

Οι τζάμπα μάγκες της Αριστεράς τελειώνουν οριστικά (έστω και για 2-3 χρόνια) σε λίγες μέρες. Γι΄αυτό όσο και εάν ενοχλούνται οι αντιμνημονιακοί "φίλοι" μας εμείς θα είμαστε εδώ για να τους υπενθυμίζουμε πως τα ψέματά τους θα έχουν για ακόμη μια φορά οδυνηρό τέλος για τους περισσότερους από εμάς.

Το ιστολόγιο αυτό θα κρατήσει ακόμα πιο σκληρή στάση σε όσους θεωρούν πως υπάρχει άλλος καλύτερος δρόμος εκτός μνημονίων, ευρώ , ΝΑΤΟ και αμφισβητεί την γεωστρατηγική θέση της χώρας μας.

Οι εποχές είναι κρίσιμες και ένα κράτος σαν την Ελλάδα που δεν έχει αξιόμαχο στρατό δεν μπορεί να παίζει με την "φωτιά" την ώρα που η περιοχή βράζει.

Έχουμε αυτά τα εδάφη που έχουμε μόνο και μόνο επειδή είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε όποιος θεωρεί πως θα είχαμε περισσότερα ή τα ίδια εάν αυτά τα δύο δεν ίσχυαν μάλλον ζει την δική του ουτοπία.

Για εμάς οι "αυταπάτες" δεν είναι πλέον ανεκτές και συνομιλούμε ΜΟΝΟ με όσους θεωρούν πως η χώρα μας ανήκει στη Δύση και πρέπει να είναι μέλος του ΝΑΤΟ. 

Όλοι οι άλλοι μπορούν να κάνουν την προπαγάνδα τους αλλού , μην περιμένουν από εμάς ΔΙΑΛΟΓΟ με όσους θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα μας. 

Υπάρχουν αρκετά κόμματα για αυτούς που ευτυχώς για την χώρα μας δεν έχουν την απαιτούμενη πλειοψηφία για να μας καταστρέψουν!!!

ΥΓ: Καμία ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει για ότι συμβαίνει στο Αιγαίο. Εγγυητής της σταθερότητας είναι οι σύμμαχοί μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: