ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απόλυτα ελεύθερος δεν είσαι σε αυτή την ζωή- Η Δημοκρατία έχει κανόνες

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Απόλυτα ελεύθερος δεν είσαι σε αυτή την ζωή- Η Δημοκρατία έχει κανόνες


Όσοι αναζητούν απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ας την αναζητήσουν στα νεκροταφεία! Εκεί οι άνθρωποι είναι πλήρως απαλλαγμένοι από Ιδέες , οικονομικές εξαρτήσεις , συναισθηματισμούς , πάθη , προκαταλήψεις και ότι κάθε φορά είναι κριτήριο για την όποια επιλογή μας.
Καθεστώς πλήρους ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε καμία ΚΟΙΝΩΝΙΑ όσο πολιτισμένη και εάν είναι. Πόσο μάλλον στην δική μας που ρέπει προς τον Μεσαίωνα! Όσοι λοιπόν για τους δικούς τους λόγους κάνουν την άλφα ή την βήτα επιλογή εμείς δεν τους κρίνουμε για την ΕΠΙΛΟΓΗ τους αλλά για τα αποτελέσματα αυτής. Και είναι τόσο ορατά που ακόμα και εάν οι ίδιοι "εθελοτυφλούν" τα γνωρίζουν οι πάντες. 

Ας ΚΡΊΝΕΤΕ λοιπόν και εσείς με ΜΑΝΙΑ τις δικές μας επιλογές αλλά ας μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ και τις προθέσεις μας. Ότι είμαστε ή δεν είμαστε κρίνεται καθημερινά με την παρουσία ή απουσία μας. Και εμείς απόντες δεν ήμασταν ΠΟΤΕ από ότι μας ενδιαφέρει αλλά και ποτέ δεν επιβάλλαμε σε κανέναν να μας "αγαπήσει" γιατί απλά εμείς ούτε θέλουμε να γίνουμε αλλά ούτε είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: