ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολιτική αλλαγή γιατί ΠΡΕΠΕΙ - Στις 7 Ιουλίου όλη η Ελλάδα πάλι μπλε

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Πολιτική αλλαγή γιατί ΠΡΕΠΕΙ - Στις 7 Ιουλίου όλη η Ελλάδα πάλι μπλε




Σε λίγες μέρες οι πολίτες θα αποφασίσουν να πάνε ΔΕΞΙΑ. Θα ψηφίσουν το κόμμα που μας έβαλε στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και που έδωσε το ΠΑΡΩΝ σε όλες τις κρίσιμες συγκυρίες για την χώρα μας. Η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει συμβάλει τα ΜΕΓΙΣΤΑ για την εικόνα της Ελλάδας. Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την χώρα μας στην τότε ΕΟΚ και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανόρθωση της οικονομίας μας όλη την δεκαετία του 1950 και 1960 ως ΕΡΕ πριν δημιουργήσει το 1974 την ΝΔ.


 Η ΝΔ είναι το μοναδικό κόμμα που άντεξε μέσα στην κρίση και δεν "κατεδαφίστηκε" όπως το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ που έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας. Η ΝΔ έχει μία και μόνη ΕΠΙΛΟΓΗ να κινηθεί ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ έτσι ώστε να γίνει και πάλι το κόμμα του 40% και να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα τα επόμενα χρόνια.


Οι οπαδοί της πρέπει σε αυτές τις εκλογές με την ψήφο τους να δώσουν το δικό τους ΣΤΙΓΜΑ για το που πρέπει να κινηθεί το κόμμα. Κάθε ψήφος σε μη ΔΕΞΙΟ θεωρείται προδοσία για όσους πάλεψαν την λαίλαπα της αριστεράς της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι το κόμμα του Ψαριανού και του Τατσόπουλου αλλά το κόμμα του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη. Η ΝΔ θα πρέπει σε αυτές τις εκλογές να απαλλαγεί από τα "βαρίδια" του παρελθόντος και όχι να έχουμε πάλι στην Βουλή όσους μας πλήγωσαν και σίγησαν ή και κάποιοι "αγκαλιάστηκαν" με τους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιμνημονίου.


Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να ψηφίσουμε εάν θέλουμε την Ελλάδα των "Μαδούρο" και της Αριστεράς ή την Ελλάδα της Ε.Ε του ΝΑΤΟ και των ισχυρών συμμαχιών. Εάν θέλουμε την Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Ιδιωτικής πρωτοβουλίας ή θέλουμε η χώρα μας να παραμείνει η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε. Τις επόμενες μέρες μέσα από εδώ θα σας έχουμε επιλογές όχι μόνο για τον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας που ανήκει η πόλη μας αλλά για όλη την Ελλάδα!! Γιατί εμείς είμαστε ΔΕΞΙΟΙ και δεν το κρύψαμε ποτέ πληρώνοντας το κόστος για δεκαετίες.


Γιατί και το ΠΑ.ΣΟ.Κ μας κυνήγησε και ο ΣΥΡΙΖΑ μας κυνήγησε και οι ΑΝΕΛ που διαλύθηκαν μας κυνήγησαν. Εάν η ΝΔ έρθει στην Εξουσία και δεν κάνει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στον Δημόσιο Τομέα θα είμαστε οι πρώτοι που θα το πούμε. Εάν δεν κάνει μεταρρυθμίσεις , εάν δεν προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις εάν δεν μειώσει την φορολογία , εάν δηλαδή δεν εφαρμόσει το πρόγραμμά της όπως έχει εξαγγελθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη κατά γράμμα. Γιατί δεν μπορεί να είσαι φιλελεύθερος και να έχεις μονοπώλια στην Ελλάδα, ούτε μπορεί να είσαι ΔΕΞΙΟΣ και να ανέχεσαι να συνομιλείς με τους σταλινοφασίστες.


Η κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια, η δίωξη των κουκουλοφόρων και όσων καίνε την Αθήνα μας, η μείωση του αριθμού των αστυνομικών , η μείωση του αριθμού των στρατιωτικών μέσω ενός στρατού σύγχρονου και επαγγελματικού είναι κάτι που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονο δυτικό κράτος. Με αυτούς τους ενστόλους δεν μπορούμε να πάμε πουθενά και εάν δεν το καταλαβαίνει η ηγεσία της ΝΔ εμείς είμαστε εδώ για να υπενθυμίσουμε σε ΟΛΟΥΣ πως η χώρα πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;; Πλάκα κάνεις;; 40 χρόνια Κυβερνούσαν και κατάστρεψαν την Ελλάδα το ίδιο ισχυει και το ΠΑΣΟΚ. Ένα πράγμα θέλει: ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και ΤΙΜΩΡΙΑ ΌΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.