ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

- Καλό το σχόλιο αναγνώστη μας αλλά δεν δημοσιεύουμε σχόλια που αφορούν την προσωπική ζωή υποψηφίων. Όντως έχει δίκιο και έτσι εξηγείται σε μεγάλο βαθμό η στήριξη που είχε η παράταξη του κ. Χατζηδάκη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. 

- Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος δήμαρχος της πόλης μίλησε για την "λάσπη" που δέχθηκε. Προφανώς δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα και δεν απάντησε για ΤΙΠΟΤΑ. Όλοι εσείς που "παίξατε" το παιχνίδι του να ξέρετε πως σε εμάς θα απαντήσει γιατί θα συνεργαστεί με δεξιά κυβέρνηση και εμείς δεν θα αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω. 

Η μη απάντησή του προφανώς και οφείλεται στο γεγονός πως γνωρίζει πολύ καλά πως τώρα που η διοίκηση Βαλασόπουλου έπεσε και τα στελέχη της σκόρπισαν δεξιά και αριστερά όλο και κάποιο θα θελήσει να καταφύγει στην δημοσιότητα για να αποφύγει τις ευθύνες. Γιατί οι επόμενες διοικήσεις είθισται να μην είναι σαν αυτή της περιόδου 2006- 2010 που "κουκούλωσε" ότι είχαν κάνει οι προηγούμενοι. 


Και γνωρίζει πως έχει πολλοί λίγους για να κάνει διοίκηση μόνος του. Επομένως πολλά μάτια θα δουν παλιές συμβάσεις και η σκανδαλολογία ή θα σταματήσει ή θα πάρει άλλο περιεχόμενο.. Θεωρούμε βέβαιο πως σύντομα και πριν τον Σεπτέμβρη θα έχουμε στα χέρια μας όλες τις συμβάσεις κάτω από 15.000 ευρώ που έκανε η διοίκηση Βαλασόπουλου με ιδιώτες και ΔΕΝ είναι στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Όλες θα δημοσιευθούν ιδίως αυτές που ανήκουν σε ΜΚΟ υβριστών μου. 

-Δεν θα μπει στην νέα διοίκηση ο Γαβριήλ Αραμπατζής τιμώντας την ψήφο όσων τον επέλεξαν για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και όχι για επιστροφή στο χθες . 

- Τελικά ο Στασινόπουλος οδήγησε και τους 900 ψηφοφόρους του προς τον Χατζηδάκη. Έτσι ισχυρίζονται όσοι τον είδαν χθες να πανηγυρίζει για την "αλλαγή" δημάρχου στην πόλη μας μαζί με τον νέο δήμαρχο. Πήγε για να συγχαρεί όπως και δεκάδες άλλοι υποψήφιοι δημοτικών παρατάξεων που αναμένουν αξιοποίηση. Θα αξιοποιηθούν πολλοί ώστε οι αντιδράσεις να είναι μικρότερες λένε αυτοί που γνωρίζουν. Μακάρι να αξιοποιηθεί και ο Στασινόπουλος, εδώ θα αξιοποιηθούν άλλοι και άλλοι που το έπαιζαν δίπορτο. 

- Η πόλη θα "βρωμάει" μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα αναλάβει ο Χατζηδάκης ή οι υπάλληλοι της καθαριότητας θα πιάσουν από τώρα δουλειά; 

- Μέσα στο Σεπτέμβριο και άλλος εμπορικός σύλλογος της πόλης!! Τόσα χρόνια δεν είχαμε καθόλου τώρα θα έχουμε τουλάχιστον δύο. 

- Λένε διάφοροι πως η ΝΔ έχασε στην πόλη μας. Όχι η ΝΔ είναι πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας με ποσοστό 30%. Σε ένα μήνα θα το αυξηθεί και άλλο σε σχέση με άλλους πολιτικούς χώρους που καταρρέουν. 

- Τελικά οι "Μακεδονομάχοι" της πόλης έβγαλαν για δήμαρχο έναν που δεν μας φαίνεται και πολύ "Εθνικιστής", και πολλοί οπαδοί του είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Θα τους εκθέσουμε  με τις υπογραφές τους σε κείμενα υπέρ της συμφωνίας γιατί εμείς υποκριτές δεν είμαστε. Ο Βαλασόπουλος τιμωρήθηκε από τους "Μακεδονομάχους" ενώ ήταν κατά της συμφωνίας και ψηφίσατε μαζί με αυτούς που θεωρούν πως δεν υπάρχει μία "Μακεδονία" αλλά πολλές!!

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΜΑΡΙΝΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΡΕΤΩΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ. Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΟΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ , Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ , ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ , ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΠΟΥ ΝΕΜΕΤΑΙ ΑΙΡΕΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ , ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ, ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ. ΚΟΠΙΑΣΤΕ.
ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ"

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΝ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ , ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ....ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ.