ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου


Πολύ καλή η επιλογή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα της Β΄ Αθήνας τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου.  Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έχει άριστες γνώσεις στα οικονομικά και είναι από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους σε αυτά τα ζητήματα στεναχωρόντας με τις δημόσιες τοποθετήσεις του όλους του υπουργούς που έχουν περάσει από το συγκεκριμένο Υπουργείο τα χρόνια της κρίσης.
Για τον λόγο πως λέει ξεκάθαρα την άποψή του έχει φανατικούς εχθρούς αλλά και φανατικούς φίλους. Εγώ ανήκω στους δεύτερους έτσι θεωρώ υποχρέωσή μου να τοποθετηθώ δημόσια και να στηρίξω μια υποψηφιότητα που μόνο καλό θα κάνει και για την ΝΔ αλλά και για την χώρα. Γιατί οι γνώσεις και η εμπειρία του Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι χρήσιμες για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθειά του να επανεκκινήσει την Οικονομία μας που έχει βαλτώσει.


Όσοι παρακολουθείτε ΣΚΑΪ έχετε δει και ακούσει τις τοποθετήσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και ξέρετε τι πρεσβεύει ο κ. Παπαδημητρίου. Επίσης η παρουσία του σε όλες τις εκπομπές του σταθμού αλλά και στο ραδιόφωνο έχουν κάνει γνωστές σε όλους μας τις απόψεις του για θέματα της καθημερινότητάς μας. Ο Μπάμπης είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν επιτέλους κάτι να αλλάξει. 

Για όσους θέλουν μία από τα ίδια και ανθρώπους χωρίς ΑΠΟΨΗ δεν είναι καλή επιλογή. Γιατί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ΑΠΟΨΗ έχει και την εκφράζει δημόσια και λύσεις έχει σε όσα μας ταλαιπωρούν και αφορούν την τσέπη μας. Μπράβο στη ΝΔ και στον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτή την επιλογή και αναμένουμε να προτιμηθεί από όσους θεωρούν πως η Οικονομία μας δεν μπορεί να είναι εγκλωβισμένη σε αγκυλώσεις περασμένων δεκαετιών και πρέπει επιτέλους να γίνουν όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που θα μας πάνε επιτέλους μπροστά. 


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στα Εξάρχεια το 1954, όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Ε΄ Γυμνάσιο Εξαρχείων και στη συνέχεια σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Παρίσι (Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre) με μεταπτυχιακά στην οικονομική ιστορία (École des hautes études en sciences sociales) και στα χρηματοοικονομικά (Paris X – Nanterre).

Η δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1983, όταν επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου ανέλαβε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας, καθηγητή Κώστα Βαίτσου. Συνέχισε να εργάζεται στο υπουργείο και μετά την αποχώρηση του Βαΐτσου, αναλαμβάνοντας το Γραφείο Τύπου του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κώστα Σημίτη

Έχει επίσης εργαστεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου καθημερινά παρουσιάζει το σχόλιό του στα πολιτικά τεκταινόμενα, στο πλαίσιο  του βραδινού δελτίου ειδήσεων, ενώ συνεργάζεται και με την ημερήσια εφημερίδα Η Καθημερινή.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: