ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόψιν Νεοδημοκρατών που ψήφισαν "ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ"

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Υπόψιν Νεοδημοκρατών που ψήφισαν "ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ"




Δεν χρειάζεται καν ο δικός μου σχολιασμός. Και κακώς σχολίασα και στον τοίχο του αυριανού Αντιδημάρχου μας Κώστα Σεφτελή.
Άλλωστε οι δημότες μας επέλεξαν για επόμενο δήμαρχο έναν Πασπίτη , τα αρνητικά σχόλια του Κώστα Σεφτελή κατά του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απλώς επιβεβαίωση των "συμμαχιών" τους με τους "ΔΕΞΙΟΥΣ" όταν έχω καρέκλα!! Και βέβαια αυτοί ήταν άφαντοι κατά την χθεσινή επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ στην πόλη μας. Τι να πήγαιναν δηλαδή να κάνουν δίπλα του; Να χάσουν καμία αριστερή ψήφο;

Έμπλεξε μέσα βέβαια ο κ. Σεφτελής  και τοπικά ΜΜΕ που ουδέποτε έχουν δηλώσει πως ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΔ!!  Ουδέποτε είπαν πως είναι δεξιοί και κυρίως ουδέποτε πήραν κομματική θέση. 

Και δεν το έχουν δηλώσει απλώς γιατί δεν την στηρίζουν σε καμία περίπτωση. Εκτός και θεωρούν στήριξη το γεγονός πως δεν έχουν ούτε μια ανάρτησή τους υπέρ της ΝΔ τα τελευταία 3 χρόνια , και τις συνεχείς αναρτήσεις τους υπέρ των σταλινοφασιστών της Τσατσούλη!! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΕΦΤΕΛΗΣ.....Ο ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
ΑΧ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ,ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ , ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΠΕΡΝΤΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ , ΦΩΤΑ .....ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ.