ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστούμε για την στήριξη πριν καν αρχίσει το νέο διαδικτυακό μας "ταξίδι"

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ευχαριστούμε για την στήριξη πριν καν αρχίσει το νέο διαδικτυακό μας "ταξίδι"

Από σήμερα κιόλας έχουμε κατοχυρώσει τo domain  notianea.gr και πριν τον Σεπτέμβρη θα είμαστε σε θέση να σας πούμε σε πόσους δήμους επεκτεινόμαστε για την δική σας πληρέστερη ενημέρωση.
Η ενασχόληση μας θα αφορά πολλούς δήμους και θα γίνεται πάντα με γνώμονα την ανάδειξη όχι πλέον μόνο όσων μας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα μας αλλά και της ανάδειξης κάθε πρωτοβουλίας ή δραστηριότητας που αξίζει να τύχει ευρείας προβολής. 

Παράλληλα θα αναδείξουμε τοπικές επιχειρήσεις στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική επιχειρηματικότητα με γνώμονα το συμφέρον του δημότη και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς. 

Βέβαια εμείς θα αναλάβουμε μόνο τον τομέα της ενημέρωσης αφού άνθρωποι αξιόλογοι με αγάπη για τα κοινά είναι οι δημιουργοί αυτής της προσπάθειας εμείς ως ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα συνδράμουμε μόνο στο δημοσιογραφικό κομμάτι.

Το ιστολόγιο θα κρατήσει τον τοπικό του χαρακτήρα και την δεξιά πολιτική του κατεύθυνση, κάτι που δεν θα συμβεί στο διαδικτυακό "αδελφό" μας που θα υπερβαίνει για το καλό των πολλών όλες τις διαχωριστικές γραμμές με κόμμα και χρώμα.

Μοναδικό του μέλημα το συμφέρον των περισσοτέρων και η προβολή όλων όσων επιλέξουν ένα σύγχρονο ΜΜΕ για να αναδείξουν την επιχείρησή τους. 

Χαίρομαι για τα δεκάδες mail που έχω δεχθεί από φίλους και γνωστούς για την συμμετοχή μου σε αυτό το εγχείρημα. Τους ευχαριστώ επίσης για την στήριξή τους σε ένα ΜΜΕ που θα περιλαμβάνει περιοχές και δήμους που έχουν και φίλοι τοπικά ΜΜΕ. Η αρμονική μας συνύπαρξη θεωρείται δεδομένη με όσους σκέφτονται και πράττουν με γνώμονα το κοινό καλό. Για τους άλλους θα είναι ακόμα μια δοκιμασία που καλούνται να ξεπεράσουν. 

Γιατί καλά τα ψέματα αλλά η δουλειά και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι κάτι που πάντα στο τέλος επιβραβεύεται,

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: