ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απλή αναλογική θα εκτοξεύσει την ΔΙΑΠΛΟΚΗ στους δήμους

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η απλή αναλογική θα εκτοξεύσει την ΔΙΑΠΛΟΚΗ στους δήμους


Εκτός του ότι δεν μου αρέσουν οι δημοτικές παρατάξεις που δεν έχουν σαφές ιδεολογικό στίγμα γιατί τα προβλήματα των δημοτών για μένα έχουν και κόμμα και χρώμα! , ένας ακόμη λόγος που απεχθάνομαι τις συμμαχίες είναι πως αυτές εκτοξεύουν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
Στην κεντρική πολιτική σκηνή το μεγαλύτερο "πάρτι" έγινε το "βρώμικο" 1989 όταν και επιχειρηματικά συμφέροντα οδήγησαν την ΔΕΞΙΑ στην χώρα μας αγκαλιά με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η διαπλεκόμενη κυβέρνηση που προέκυψε εξυπηρέτησε όσους την βοήθησαν να αναρριχηθεί στην Εξουσία και οι μίζες της περιόδου είχαν αποδέκτες πολιτικούς από όλα τα πολιτικά κόμματα! Η τάχα ένωση για να φύγει το "κακό" οδήγησε την χώρα στα χέρια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και των αριστερών συμμάχων του.

Το 1993 ο λαός διόρθωσε με την ψήφο του τα πράγματα αλλά ήδη η ΔΕΞΙΑ στην πατρίδα μας δέχθηκε ένα πλήγμα που της στοίχισε μετέπειτα 3 ήττες σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Και το 1993 και το 1996 αλλά και το 2000 το ΠΑ.ΣΟ.Κ κέρδισε και κυβέρνησε την χώρα.

 Οι συνεργασίες λοιπόν με βάση την καρέκλα ΑΠΕΤΥΧΑΝ τότε θα αποτύχουν και τώρα σε δήμους και ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΕΣ γιατί  δεν έχουμε να κάνουμε με συνεργασίες που βασίζονται σε κοινά προγράμματα αλλά σε μοίρασμα θέσεων.

Επομένως και στους δήμους θα έχουμε παρατράγουδα. Εδώ δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους οι εκλεγμένοι δημοτική σύμβουλοι μιας παράταξης και οι μισοί προσπαθούν να βάλουν το χέρι στο μέλι πως θα ελεγχθούν από δημάρχους "υπό ομηρία" τα λαμόγια των άλλων παρατάξεων;

Γι' αυτό θεωρούμε πως η επόμενη διοίκηση θα είναι σαφέστατα χειρότερη από την τωρινή στο δήμο μας. Στους διπλανούς δήμους τις ατέλειες της απλής αναλογικής κάλυψαν με την ψήφο τους οι δημότες. Έβγαλαν δημάρχους με αυτοδυναμία στο δημοτικό συμβούλιο και έτσι αυτοί θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους.

Εμείς εδώ δεν το κάναμε και θα υποστούμε τις συνέπειες αυτής μας της επιλογής. Αύριο ψηφίζουμε για δήμαρχο .... Μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα στηρίζοντας τον νυν σε περίπτωση επικράτησης του Γιώργου Χατζηδάκη που είναι λέει και υπέρμαχος της απλής αναλογικής η πόλη γυρνάει ΠΙΣΩ σε αυτούς που την βούλιαξαν οικονομικά.

Επομένως όσοι δεν πήραν ΘΕΣΗ στην ουσία δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποφευχθεί αυτό. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα θυμηθούμε όλους αυτούς που δεν πήραν θέση. Γιατί εμείς εδώ είμαστε για τα δύσκολα και όχι για να σας λέμε πόσο καλοί ήταν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι και τι ωραία πόλη έχουμε.

Αφήνουμε να μετράνε τις λακκούβες τρεις παρατάξεις μαζί που θα διοικήσουν και εμείς θα σας γράφουμε για τον λογαριασμό που θα σας αφήσουν φεύγοντας.

Η απλή αναλογική θέλει "γερό πορτοφόλι" και η χώρα είναι χρεοκοπημένη . Επομένως ετοιμαστείτε για αυξημένα δημοτικά τέλη για να καλυφθούν οι ημέτεροι των τριών παρατάξεων αφού σας αρέσει η απλή αναλογική και είσαστε δημοκράτες.

Ο Σαλβίνι δεν έρχεται είναι ήδη εδώ και θα δείτε πολλές "Τσιτσιολίνες" και στην Ελληνική πολιτική σκηνή όταν οι βουλευτικές εκλογές θα γίνονται και εκεί με απλή αναλογική. Με 500 ψήφους και θα καθορίζουν το μέλλον της πόλης ή της χώρας μας.

Περαστικά σε όσους ακόμα υποστηρίζουν το σύστημα της απλής αναλογικής . Τα χειρότερα έρχονται και εμείς δεν σας θεωρούμε αμέτοχους του εγκλήματος. Σας παρέσυραν όσοι σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και έχουν το θράσος να μας λένε εμάς "παπαγαλάκια" . Οι εκφραστές ότι πιο βρώμικου και διεφθαρμένου έχει περάσει από την πόλη μας έγιναν και τιμητές της "Δημοκρατίας" . Ποιας αυτής που υπάρχει στην Βενεζουέλα; Ποιας αυτής που είχαμε στην χώρα μας επί επταετίας; Ας αφήσουν να ασχολούνται με εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε και τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό και παράλληλα την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και την ΔΙΑΠΛΟΚΗ όλων.

Γιάννης Αναγνώστου και Θεόδωρος Γεωργάκης μαζί για να καταλάβουν όλοι πως όσοι τον έφεραν για "ΚΑΘΑΡΣΗ" το 2006 έκαναν λάθος. Και δύο μπορεί να έχουν συμβεί ή ο Θεόδωρος Γεωργάκης να ήταν "Άγιος" και τον λάσπωσαν για να πάρουν τον δήμο ή δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους όταν ανέλαβαν την διοίκηση. Μάλλον ήταν "Άγιος" και μάλλον το ανακάλυψαν εν έτη 2019 , θέλοντας να δικαιώσουν την σκληρή κριτική που τους έχουμε κάνει για την κακοδιαχείρηση της περιόδου 2006-2010.

Οι άλλοι πάλι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον νοικοκύρη από τον απατεώνα και θέλουν να γίνουν και δήμαρχοι.

Το 2023 όποιος είναι στην επόμενη διοίκηση δεν θα έχει κανένα λόγο να ξανακατέβει θα έχει καταλάβει πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι  αργεί να ξημερώσει!

Για να σώσουμε λοιπόν ότι σώζεται ψήφο στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και στον Βασίλη Βαλασόπουλο γιατί οι άλλοι έχουν αποδείξει πως είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: