ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψήφο κατά συνείδηση προτείνουν όσοι δεν έχουν οι ίδιοι

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνουν όσοι δεν έχουν οι ίδιοι


Η υποκρισία συνεχίζεται για όσους επί μήνες μας έλεγαν πως ο δήμος μας πρέπει να αλλάξει χέρια! Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και με δεδομένο πως οι 13 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη " του νυν δημάρχου θα είναι και στην επόμενη διοίκηση κατέφυγαν στην λογική της ψήφου κατά συνείδηση στον επόμενο γύρο.
Και αυτό γίνεται καθαρά γιατί το πρόβλημα τους ήταν να πάρουν αυτοί την καρέκλα και όχι να φύγει ο Βαλασόπουλος από δήμαρχος και να πάει ο Γιώργος Χατζηδάκης. Εξαίρεση ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου που συντάχθηκε καθαρά με τον Γιώργο Χατζηδάκη αφού τον θεωρεί καλύτερη επιλογή από τον νυν δήμαρχο.

Έτσι ενοχλήθηκαν με τον δικό μας τίτλο πως δεν στηρίζουν ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς αστερίσκους την επιλογή Χατζηδάκη και "κρύφτηκαν" πίσω από ανακοινώσεις που απαξιώνουν την πολιτική και βρωμάνε συναλλαγή. Συναλλαγή με αυτόν που δεν ήθελαν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό και που αύριο θα συνεργαστούν μαζί του τάχα για το καλό της πόλης και όλων των δημοτών.

"Θύμα" για ακόμα μια φορά το δικό μας ιστολόγιο αφού η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους δεν μπορεί από εμάς να μην σχολιαστεί. Αυτούς που λένε πως δεν μου κάνει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος γιατί δεν ΑΞΙΖΟΥΝ τους καταλαβαίνω. Αυτούς που καλούν τους ψηφοφόρους τους για ψήφο κατά συνείδηση τους θεωρώ υποκριτές και ανίκανους όχι μόνο να διοικήσουν αλλά να ασχολούνται γενικά και με τα κοινά. Όλες οι παρατάξεις θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν με ποιους συνεργάζονται και με ποιους όχι. Εάν δεν έχουν τέτοια κολλήματα τότε τι μας έπρηζαν επί πέντε χρόνια για την αυταρχικότητα του δημάρχου;

Χατζηδάκης ή Βαλασόπουλος είναι οι επιλογές. Αυτούς ψήφισαν οι περισσότεροι, αυτοί πέρασαν στον δεύτερο γύρο. Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε αυτούς και από αυτούς θα επιλέξουμε τον δήμαρχο. Η διοίκηση έτσι και αλλιώς έχει βγει και δεν μπορεί να μην συμμετέχει σε αυτή η πρώτη δημοτική παράταξη με τους 13 συμβούλους. Όλα τα άλλα είναι για να μας δικαιώσουν και πάλι για την αχαλίνωτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους.

Δεν μπερδεύουμε εμείς τον κόσμο ήδη έδωσε 11.000 ψήφους στον νυν δήμαρχο και τις μισές στον Χατζηδάκη. Ο δεύτερος γύρος απλώς θα επιβεβαιώσει πως για ακόμη μια φορά οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των περισσότερων.

Εάν το είχαν καταφέρει με απλή αναλογική δεν θα έβγαζαν μόνο 6 δημοτικούς συμβούλους. Αυτά και ο κόσμος βλέπει και κρίνει τις "κωλοτούμπες" όλων μας.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: