ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Γαϊτάνης μια ελπιδοφόρα υποψηφιότητα για τον Νότιο Τομέα- Ψηφίστε νέους και ικανούς

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Τάσος Γαϊτάνης μια ελπιδοφόρα υποψηφιότητα για τον Νότιο Τομέα- Ψηφίστε νέους και ικανούς


Κατεβαίνει πρώτη φορά για βουλευτής και έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό, ενώ έχει ασχοληθεί με τα κοινά της Καλλιθέας. Διαβάστε το σύντομο βιογραφικό του και κρίνετε εσείς εάν είναι ικανός να σας εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θεωρούμε πως έχει τα απαιτούμενα προσόντα και πως είναι χρήσιμος και για το κόμμα του και για την χώρα μας. 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

O Τάσος Γαϊτάνης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μάνη. Είναι αριστούχος Διδάκτορας (PhD) Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου των Πατρών, ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στην Ιατρική Φυσική από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας. Οι προπτυχιακές του σπουδές ήταν στη Βιοϊατρική Τεχνολογία στο ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). 


Εργάζεται ως Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Έχει συμμετάσχει ως ερευνητής σε ερευνητικά προγράμματα ευρωπαϊκής και εθνικής χρηματοδότησης, ενώ επιστημονικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων. Είναι κριτής της Ε.Ε. στο πρόγραμμα Horizon 2020, ενώ διδάσκει και σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε διάφορα ΑΕΙ της χώρας. 


Με τα κοινά ασχολείται από το 2006 που εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας. Το Σεπτέμβριο του 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2015, ήταν εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΕΦΕ. 

Τον Ιανουάριο του 2016, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ορίστηκε Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, θέση που κράτησε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΣΟ ΓΑΪΤΑΝΗ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ 40. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΑΛΕΞΗ.