ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παύλο μήπως τελικά εσύ είσαι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ σε αυτή την πόλη ;

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Παύλο μήπως τελικά εσύ είσαι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ σε αυτή την πόλη ;


Συνεχίζει ο Pavlos Papathanasiou να μας υβρίζει σε ομάδες της Ηλιούπολης στο facebook ως τάχα υποστηρικτής του νέου δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Μας λέει ακροδεξιούς , μας εμπλέκει με τον αγαπητό αλλά όχι του γούστου μας παρουσιαστή   Μένιο Φουρθιώτη, θεωρεί πως εξυπηρετούμε συμφέροντα και άλλα τόσα γραφικά.
Το μόνο που αποδεικνύει με όσα γράφει είναι πως ζει σε άλλη πόλη ή  μας παρακολουθεί ΜΟΝΟ  το τελευταίο δίμηνο. Στελέχη της παράταξης που τάχα υποστηρίζει έχουν φιλοξενηθεί κατά κόρον στο ιστολόγιο αυτό. 

"Τρελό" δεν θα τον βγάλουμε με τον Βαλασόπουλο ήμασταν στον δεύτερο γύρο και με τον Αραμπατζή στον πρώτο. Εμείς άλλωστε δεν κρυβόμαστε ούτε είμαστε ανώνυμοι όπως ψευδώς ισχυρίζεσαι. Κανένα ιστολόγιο άλλωστε δεν είναι ανώνυμο ιδίως ιστολόγιο της Google. Και κάποιοι άλλοι που τάχα ήταν σταμάτησαν όταν κατάλαβαν πως η ΑΝΩΝΥΜΙΑ είναι περισσότερο επικίνδυνη από την επωνυμία. 

Κάποιοι φίλοι όπως ο Σωκράτης Γκιόλιας πλήρωσαν με την ίδια τους την ζωή αυτή την "ανωνυμία"!! Επομένως μάλλον άλλοι είναι οι κουκουλοφόροι και όχι εμείς. Να σου γράψουμε και ολογράφως το όνομά μας για να μην έχεις να μας κατηγορείς. Το Σ.Μ λοιπόν είναι Σταύρος Μαρίνης και όσα κείμενα δεν έχουν αυτό είναι γιατί έχουν γραφτεί από άλλους. Όμως και εκείνα έχουν την δική μου έγκριση αφού υπόλογος ενώπιον της Δικαιοσύνης και όποιου θίγεται είμαι αποκλειστικά εγώ. 

Για συγχωροχάρτια από τον Θεό απευθύνσου στον ιερέα υποστηρικτή της παράταξής σας. Αλλά δεν θα σου δώσει είσαι πολύ "ανθέλληνας" για τα γούστα του. 

Με μόνο 33 κοινούς φίλους που έχουμε είναι βέβαιο πως δύσκολα θα τα "βρούμε" άλλωστε εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε ΤΙΠΟΤΑ με οπαδούς ομάδων, κομμάτων ή δημοτικών παρατάξεων. 

Αυτός θα συνεχίζει να μας βρίζει και εμείς θα συνεχίσουμε να χτυπάμε την παράταξη την οποία υποστηρίζει. Γιατί να μην το κάνουμε άλλωστε επειδή κάποιοι που ταξίδευαν με τα λεφτά μας ως δήμαρχοι σε όλο τον κόσμο την υποστηρίζουν! 

Ταξίδευαν βέβαια για το "καλό" της πόλης και κατηγορούν αυτόν που επί εννιά χρόνια "κάλυψε" με τα πλεονάσματα της χρηστής διοίκησής του τα χρέη που μας άφησαν! 

Αλλά ας είναι πλέον δεν θα υπάρχει κανένα έλεος για κανένα "δεξιό" ή "αριστερό" τοτέμ της πόλης! 

Στόχος μας είναι όσοι ασκούν διοίκηση ή παίρνουν κρατικό χρήμα όλοι οι άλλοι μπορούν να μας ασκούν όση κριτική θέλουν, ακόμα και να μας υβρίζουν. Το θέμα είναι εάν συμφωνούν με τα λεγόμενά τους οι παρατάξεις που τάχα υποστηρίζουν; 

Θα το δούμε και αυτό στην πορεία. Άλλωστε είναι τόσο μικρή αυτή η πόλη που τα πάντα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Όσοι έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας κρατάνε αποστάσεις από τον τον Συριζαίο Παύλο αλλά μάλλον είναι υποκριτές γιατί έχουν βγάλει πολλές φωτογραφίες μαζί του και θα την πληρώσουν αυτοί στο τέλος. 

Δεν μας έχει τσαντίσει που ένας Συριζαίος μας βρίζει , έχει γίνει πολλάκις φορές στο παρελθόν θα γίνει και στο μέλλον . Μας την σπάει που εξακολουθεί και θεωρεί πως κάποιοι θίγονται αλλά δεν καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη γιατί θεωρεί πως μας λυπούνται!

Μάλλον θα καταλάβει και αυτός όπως και όσοι μας υβρίζουν γιατί πήραμε ΘΕΣΗ και πάντα παίρνουμε πως δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον. Ούτε καν το δικό μας!! 

Σ.Μ 

ΥΓ: Θαυμάστε εν δράσει τον "οπαδό" σας εκεί στην "ΗλιοπΟλοι μαζί - ΕΝΑΚ"


2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ......********ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ.

1ον ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΛΕΙΣΘΕΝΙΚΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 6 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 41.

2ον EINAI ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΒΕΛ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ , ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ , ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ 51% ΤΟΥ 44% ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

3ον Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕ.

Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ, ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ TAVOR KAI ΖΑΝΑΧ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ( ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ)

UNKNOWN είπε...

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΔΟΥΡΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ? ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΜΑΠΑΝΙΑ " ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ?" ΒΡΗΚΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...... ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ , ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ!
ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ , ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.