ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ


Σημαντική η εταιρική υπευθυνότητα του ΟΠΑΠ και οι δράσεις του. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην σελίδα του κάθε χρόνο μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε δράσεις υπέρ του κοινωνικού συνόλου παρόλο που είναι στα χέρια ιδιώτη κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.
Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις δράσεις που αναπτύσσει ο οργανισμός πρόγνωσης αγώνων ποδοσφαίρου που στηρίζει έμπρακτα εκατοντάδες επιχειρήσεις και στον χώρο των ΜΜΕ. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε να συνεχίσει τις δράσεις του υπέρ του κοινωνικού συνόλου ιδίως σε αυτές τις εποχές που υπάρχει ακόμα οικονομική δυσπραγία για τους περισσότερους από εμάς. 

Τον ευχαριστούμε που με τα προγράμματα του στηρίζει νέα ΜΜΕ καθώς και τα παλιά ΜΜΕ  και έτσι δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας τις οποίες έχει ανάγκη η χώρα και κυρίως η οικονομία μας. Οι δράσεις του οργανισμού προβάλλονται από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ αφού όλοι αναγνωρίζουν την σημαντική προσφορά του οργανισμού. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: