ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Απολύσεις" στους ΟΤΑ από τις αρχές του 2020 - Με το "αριστερό" μπήκε ο Μπακογιάννης

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

"Απολύσεις" στους ΟΤΑ από τις αρχές του 2020 - Με το "αριστερό" μπήκε ο Μπακογιάννης

"Απολύσεις στους οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στην Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουλίου. Τα εισαγωγικά γιατί ο συμβασιούχος δεν είναι μόνιμος και γνωρίζει πως λήγοντας το οκτάμηνο ή δωδεκάμηνό του φεύγει όχι όμως στην Ελλάδα. 

Είναι οδηγία της Ε.Ε και αφορά εργαζομένους με συμβάσεις εργασίας που δεν καλύπτουν πάγιες ανάγκες για θέσεις που αφορούν κυρίως τις δομές αλληλεγγύης. Το θέμα είναι γνωστό στους Νεοδημοκράτες που έχουν συμβάσεις εργασίας που λήγουν τέλος του έτους σε διάφορους δήμους της χώρας και παρά τις "ενοχλήσεις" τους σε βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν πάρει καμία διαβεβαίωση πως θα παραμείνουν στις θέσεις τους. 

Στον δήμο μας δεν γνωρίζουμε ανάλογες περιπτώσεις υπαλλήλων που λήγουν οι συμβάσεις τους στο τέλος του έτους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει η ΝΔ να πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση τι θα κάνει και κυρίως εάν θα αφήσει τους ΟΤΑ να λειτουργούν όπως μέχρι σήμερα. Γιατί τα οικονομικά τους δεν ελέγχονται επιμελώς όσο και εάν οι δήμαρχοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Στο δήμο Αθηναίων μαθαίνουμε πως ετοιμάζονται από τον Σεπτέμβρη να πιάσουν "δουλειά" μέσω ιδιώτη Νεοδημοκράτες μέλη ΜΚΟ που ασχολείται με τους μετανάστες!! Μάλιστα οι ίδιοι είχαν ασχοληθεί και με την Περιφέρεια όπου Περιφερειάρχης ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης!

Τελικά από τα πρώτα δείγματα βλέπουμε πως θα μας λείψει ακόμα και ο Καμίνης!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: