ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε ρυθμούς καλοκαιριού οι επισκέψεις σας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Σε ρυθμούς καλοκαιριού οι επισκέψεις σας

Κάθε φορά που τελειώνουν οι εκλογές το ενδιαφέρον και οι επισκέψεις σας στα τοπικά ΜΜΕ ατονεί. Ιδίως φέτος που είχατε καταναλώσει αμέτρητες ώρες και κάνοντας χιλιάδες κλικ από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάϊο στις τοπικές σελίδες. Μόνο οι υποψήφιοι να έμπαιναν καταλαβαίνετε τι γίνονταν.
Ευτυχώς οι εκλογές τελείωσαν έτσι όπως τελείωσαν και η επόμενη δύσκολη μέρα σας βρίσκει τα κάνετε "διακοπές"  στην Αττική περιμένοντας την πολιτική αλλαγή που θα συντελεστεί στις 7 Ιουλίου. Ήδη από τις Ευρωεκλογές έχει φανεί στην πόλη μας η στροφή των περισσοτέρων προς την ΝΔ που θα αγγίξει ποσοστό και στην πόλη μας που θα υπερβαίνει κατά πολύ το 30% που απέσπασε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. 

Άλλωστε η πόλωση θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση σε όσους θέλουν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ , και η ΝΔ είναι η μοναδική εναλλακτική για να σχηματιστεί κυβέρνηση ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ και όχι μαζέματα όπως αυτά που θα δούμε τον Σεπτέμβρη στην νέα δημοτική αρχή.

Και τον Αύγουστο θα μείνουμε εδώ και θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για ότι συμβαίνει. Ευελπιστούμε πως σύντομα θα στεναχωρήσουμε και άλλους αλλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή γιατί θέλουμε πραγματικά να παίξουμε το θέμα σε χρόνο που οι περισσότεροι θα το διαβάσουν και όχι να αναγκαζόμαστε να το αναπαράγουμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. 

Άλλωστε πλέον μόνο στην σελίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο facebook και σε δύο τρεις ομάδες θα βρίσκετε δικές μας αναρτήσεις . Εμείς πιστεύουμε στις απευθείας επισκέψεις σας εδώ και όχι στα κλικ μέσω social media, για τον λόγο αυτό και δεν έχουμε κάνει διαφήμιση σε αυτά κάτι που θα πράξουμε βέβαια στο άμεσο  μέλλον για το site στο οποίο και εμείς θα συνεισφέρουμε και σας έχουμε γράψει σχετικά.

Το notianea.gr θα είναι σύντομα κοντά μας κυρίως για τους επιχειρηματίες της πόλης μας που αναζητούν μια διαφήμιση που θα τους αποφέρει ΚΕΡΔΗ και σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις τους που ασφυκτιούν οικονομικά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: