ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν το διαδικτυακό τους ταξίδι τα ΝΟΤΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν το διαδικτυακό τους ταξίδι τα ΝΟΤΙΑ ΝΕΑ


Σε λίγες μέρες θα επιμελούμαι το site notanea.gr  και φυσικά εκεί θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος αλλά δεν θα "καπελώσω" σε καμία περίπτωση μια πρωτοβουλία που όχι μόνο με υπερβαίνει αλλά δεν έχει καμία σχέση με όσα έχετε συνηθίσει σε αυτό εδώ το ιστολόγιο. 



Στο καινούργιο ΜΜΕ που υπερβαίνει τα στενά όρια του δήμου μας το μόνο που θα παραμείνει από όσα ξέρετε είναι ΜΟΝΟ το πάθος μου για την δική σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ χωρίς εξαρτήσεις και κρυφούς χορηγούς. Εκεί δεν πάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε κέντρο αλλά καταγράφουμε με δημοσιογραφικά κριτήρια θέματα και γεγονότα μιας πλειάδας δήμων που στο μέλλον ευελπιστούμε να γίνουν και περισσότεροι.

Ήδη ο ιδιοκτήτης του εγχειρήματος  έχει κατοχυρώσει και άλλα domain και ανάλογα με την δική σας ανταπόκριση θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις που θα αφορούν δημότες, επιχειρήσεις και κυρίως διοικήσεις δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής που καλούνται από 1η Σεπτέμβρη να λύσουν τα καθημερινά μας προβλήματα.

Το νέο site θα φιλοξενεί απόψεις από όλους τους πολιτικούς χώρους που σέβονται και στηρίζουν την Δημοκρατία μας και δεν θα έχει κομματικές παρωπίδες. 

Στο site θα μπορεί να διαφημιστεί οποιαδήποτε επιχείρηση που έχει έδρα σε μια σειρά από δήμους και φυσικά θα έχουμε και τα αποκλειστικά μας που δεν θα  βρίσκεται πουθενά αλλού.

Το ιστολόγιο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ φυσικά και θα παραμείνει ενεργό ως  αφού έχει σαφή Ιδεολογικό προσανατολισμό , είναι ΔΕΞΙΟ και εκπροσωπεί όσους θεωρούν πως η χώρα μας  πρέπει να ανήκει στο ΝΑΤΟ και να μετέχει της Ε.Ε, όπως ακριβώς πράττει και σήμερα. 

Έτσι εσείς που έχετε παράπονα για τον ΔΕΞΙΟ μας χαρακτήρα και δεν καλύπτεστε από την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που παρέχουν τα τοπικά ΜΜΕ θα έχετε ακόμα μία ενναλακτική.

Ευχόμαστε πολύ γρήγορα να αγκαλιάσετε το νέο site και να του προσφέρετε όπως ακριβώς κάνατε και σε εμάς υψηλές θέσεις ανάμεσα σε μια πλειάδα ΜΜΕ με ανάλογο περιεχόμενο.

Καλοτάξιδο λοιπόν το notianea.gr  και προκαταβολικά ευχαριστώ την ιδιοκτησία που έκρινε πως και η δική μου φωνή αξίζει να ακουστεί σε ένα διαφορετικό ακροατήριο. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: