ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψηφίστε νέους και ικανούς υποψηφίους και αφήστε τα "ονόματα" που μας ξεχνάνε αμέσως μετά την εκλογή τους

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ψηφίστε νέους και ικανούς υποψηφίους και αφήστε τα "ονόματα" που μας ξεχνάνε αμέσως μετά την εκλογή τους



Ιωάννα Γκελεστάθη μια νέα δυναμική γυναίκα με βαρύ επώνυμο. Η ίδια ξέρει πως να το "διαχειριστεί" και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μείνει στην "σκιά" του πρώην Υπουργού ούτε φυσικά να πάρει το "πελατολόγιο" του.
Για τον λόγο αυτό και κατεβαίνει όπου την θέλει η παράταξη σε ένα τομέα δύσκολο για νέους υποψηφίους σε μια περιοχή όπου κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Με καλό βιογραφικό και ιδιαίτερα επικοινωνιακή μπαίνει για δεύτερη φορά στον στίβο των εκλογών ποντάροντας όχι στο επώνυμο αλλά στην δική της αξία.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ιωάννα Γκελεστάθη - Β' Αθηνών Νότιος Τομέας 





Η 39χρονη Ιωάννα Γκελεστάθη είναι δικηγόρος, κόρη του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και βουλευτή Φωκίδας, Νίκου Γκελεστάθη. Το 2009 πολιτεύθηκε στο Νομό Φωκίδας, ενώ στις επόμενες εκλογές αναμένεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη Β' Αθηνών. Σημειώνεται πως είχε συμπεριληφθεί στο ίδιο ψηφοδέλτιο και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 σε μη εκλόγιμη θέση.

Η Ιωάννα Γκελεστάθη σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί μαχόμενη δικηγορία. Διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και ειδικεύεται στο αστικό και το εμπορικό δίκαιο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Είναι ενεργό μέλος πολλών κοινωφελών σωματείων μέσω των οποίων έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική δράση.

Μια φορά όλη και όλη έχω συναντήσει την κ. Γκελεστάθη όταν εργαζόμουν στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και ήταν καλεσμένη. Στα ελάχιστα λεπτά που συνομιλήσαμε διέκρινα έναν νέο άνθρωπο που παλεύει για τις Αρχές και τις Αξίες της παράταξής μας και που έχει την ικανότητα αλλά και τις γνώσεις να μας εκπροσωπήσει επάξια στην Βουλή. 

Φυσικά πριν σας προτείνω την υποψηφιότητά της έκανα τα σχετικά μου τηλεφωνήματα και στον Νομό Φωκίδας και πήρα άριστες συστάσεις για τον χαρακτήρα της αλλά και για την εν γένει δημόσια συμπεριφορά της.

Είχαμε κοινό φίλο και τον αείμνηστο Δημήτρη Παρρά και έτσι η ανάρτηση ήταν για μένα επιβεβλημένη δεδομένου του γεγονότος πως ο κοινός μας φίλος που μας βλέπει από εκεί ψηλά και χαίρεται για τις ΝΙΚΕΣ της παράταξής μας δεν θα μου συγχωρούσε το γεγονός να την "ξεχάσω" εν όψει προεκλογικής περιόδου. 

Της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε αυτή την δύσκολη μάχη και ευελπιστώ σε αξιοποίησή της από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη την επόμενη μέρα, στην αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ , ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΣ ΑΔΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.