ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι θεμιτό να μην σου αρέσει ο Παπαδημητρίου άμα έχεις ψηφίσει για πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Είναι θεμιτό να μην σου αρέσει ο Παπαδημητρίου άμα έχεις ψηφίσει για πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή

Το ότι και στη ΝΔ υπάρχουν πολλοί ψεκασμένοι είναι κάτι που έχουμε επισημάνει από πολύ καιρό. Άλλωστε πολλοί καραμανλικοί το 2015 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και στήριξαν όλες τις καταστροφικές επιλογές τους για την χώρα.
Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας εθνικός ολετήρας που οδήγησε την χώρα χειροπόδαρα στα μνημόνια με τις λάθος επιλογές του την κρίσιμη περίοδο 2004- 2009. Με υπουργούς όπως τον Βουλγαράκη, τον Αλογοσκούφη , τον Ρουσόπουλο, τον Πολύδωρα, τον Παυλόπουλο και έναν ολόκληρο εσμό ανικάνων διέλυσε κάθε δομή της χώρας και γέμισε το Δημόσιο από άχρηστα κομματόσκυλα που είχαν διοριστεί από τις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Το επιχείρημα πως ο ίδιος ήταν έντιμος αλλά γύρω του γίνονταν πάρτι δεν με καλύπτει εμένα ως Νεοδημοκράτη που από το 2007 φώναζα πως η χώρα οδηγείται σε χρεοκοπία. Οι θεωρίες συνωμοσίας πως τάχα δεν τον ήθελαν οι Αμερικανοί επειδή ήθελε άλλον προσανατολισμό για την χώρα αποδεικνύουν πως εκτός από ανίκανος είναι και επικίνδυνος για τα συμφέροντα της χώρας μας.

Το ότι δεν έχει πει ΟΥΤΕ μισή αρνητική κουβέντα για τον Τσίπρα την ώρα που η ΝΔ διεξάγει "πόλεμο" εναντίον του αποδεικνύει και πως μόνο η παρουσία του στο κόμμα αποδυναμώνει κάθε ελπίδα η χώρα μας να προχωρήσει επιτέλους μπροστά και να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την χώρα μας. Με νοοτροπίες Καραμανλή και με περιβάλλον τα γνωστά λαμόγια που ευνοήθηκαν και επί ΣΥΡΙΖΑ προκοπή η  χώρα δεν θα δει. Κάθε ψήφος σε καραμανλικό υποψήφιο βουλευτή είναι μία ακόμη ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και το γράφουμε ΤΩΡΑ πριν τις κάλπες και όχι μετά.

Δεν είναι θεμιτό για εμάς να είμαστε δίπλα- δίπλα με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα και να περιμένουμε από τέτοιους ανίκανους πως τάχα θα εφαρμόσουν ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα για την οικονομία μας. Είναι παντελώς αδιανόητο το γεγονός πως ακούγονται ακόμα και για υπουργοποίηση υποψήφιοι καραμανλικοί βουλευτές που χαρακτήριζαν τον Τσίπρα χαρισματικό και τον Σαμαρά ακροδεξιό και επικίνδυνο!!

Για μένα είναι πρόκληση για τους ψηφοφόρους ακόμα και το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενέταξε αυτά τα "σκουπίδια" στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Μιλάμε για καταστάσεις τραγελαφικές που δεν δίνουν κανένα μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα εάν  ο Μητσοτάκης στην λογική των συμβιβασμών βάλει έστω και 2 υπουργούς στην κυβέρνηση του από αυτούς που όχι μόνο μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια αλλά έδωσαν και τα "φώτα" τους στον Τσίπρα για να μας πάει χειρότερα.

Παρόλο τις ισχυρές πιέσεις που δεχόμαστε από την ΝΔ εμείς δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε τι εμείς θεωρούμε καλό για την παράταξη που σύμφωνα με τον ιδρυτή της η χώρα μας  ανήκει στην Δύση και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό πως εκεί είναι τα συμφέροντα της χώρας.

Αντίθετα ένας εσμός καραμανλικών βουλευτών έφεραν "επενδύσεις" ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και έβλαψαν περισσότερο από οποιαδήποτε κυβέρνηση της μεταπολίτευσης της χώρας τον Τόπο μας. 

Ο Εθνικός ολετήρας Κώστας Καραμανλής δεν είναι απλώς ένας γραφικός πολιτικός αλλά ένας πολιτικός επικίνδυνος για τον Τόπο. Θα τα λέμε θα τα γράφουμε και όσοι πιστοί ακολουθείτε την γραμμή μας όσοι ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως οδηγηθήκαμε ως εδώ υπομονή με τέσσερα - πέντε μνημόνια ακόμα θα καταλάβετε!

Μπορεί να καταλάβετε και όταν η χώρα θα βρεθεί εκτός Ευρωζώνης γιατί κανείς δεν κάνει καμία προσπάθεια για να αλλάξουμε και έτσι μαθηματικά θα βουλιάξουμε ακόμα και εάν στο τιμόνι της χώρας είναι η ΝΔ!!!!!!


ΥΓ: Όσοι αντέδρασαν στις ομάδες μας για την ανάρτηση μας για τον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου το 2015 πανηγύριζαν για την ΝΙΚΗ Τσίπρα που θα μας γλίτωνε από τον ΕΝΦΙΑ!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: