ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ετοιμάζουν διοίκηση 5 παρατάξεων για να βγάλουν την τετραετία

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ετοιμάζουν διοίκηση 5 παρατάξεων για να βγάλουν την τετραετία

Ο νέος δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης που αναλαμβάνει από 1η Σεπτεμβρίου 2019
Θεωρούμε βέβαιο πως θα δημιουργηθεί νέα διοίκηση τον Σεπτέμβριο. Για τον λόγο αυτό και δεν αναπαράγουμε φήμες για όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Ακούμε για αποχωρήσεις και άλλα διάφορα αλλά αυτά για εμάς ήταν δεδομένα αφού η απλή αναλογική που τόσο διαφημίζουν κάτι είναι ένα εκλογικό σύστημα που όχι μόνο δεν προάγει την δημοκρατία αλλά την καταστρέφει.
Οι "συνεργασίες" γίνονται πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον του εκάστοτε δημοτικού συμβούλου και φυσικά το συμφέρον της πόλης ή της παράταξης πάει περίπατο. Γι΄αυτό και εμείς σας λέγαμε πως πρέπει να εκλέξετε δημοτικούς συμβούλους με ΑΠΟΨΗ την οποία θα έπρεπε να είχαν εκφράσει δημόσια προεκλογικά για να φανεί και η ασυνέπεια λόγων και πράξεων ή η συνέπειά τους. Δεν το κάνατε βγάλατε αυτούς που εσείς επιθυμούσατε και τώρα θα "απολαύσετε" και την νέα διοίκηση που με την δική σας ψήφο εξελέγη. Δήμαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης με 6 μόλις δημοτικούς συμβούλους και όσους "εξαγοράσει" με θέσεις και αξιώματα για να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που σας ήταν γνωστό και ακοστολόγητο εάν και ο ίδιος είναι οικονομολόγος. 

Και αφού το θαύμα του "πλεονάσματος" το πέτυχε αυτός στον δήμο όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί του αναμένουμε και να συνεχιστεί πράγμα που θεωρούμε βέβαιο πως δεν θα συμβεί σε καμία περίπτωση. Ακούμε και διάφορες άλλες ηλιθιότητες για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία, για την ΕΤΑΔ, για τους δήθεν "αγώνες" των βολεμένων της διοίκησης Κιντή και αναρωτιόμαστε πως ακόμα κάποιοι εξακολουθούν και ψηφίζουν την Λαϊκή Συσπείρωση που με τις ενέργειες της έμπλεξε την πόλη μας σε περιπέτειες και δεν βοήθησε στο να έχει ο δήμος μας δικά του ακίνητα από τους Νασταίους αλλά έμεινε με τους ανέξοδους "αγώνες" και τα καταπατημένα ακίνητα για τα οποία αργά αλλά σίγουρα οι επόμενες γενιές Ηλιουπολιτών θα πληρώνουν για να εξακολουθήσουν να τα έχουν.

Γιατί είναι δίκαιο όταν καταλαμβάνεις χώρο που δεν σου ανήκει να καταβάλλεις και το ανάλογο τίμημα και να μην φεσώνεις το σύνολο των Ελλήνων στου οποίους έτσι όπως έγινε ανήκει η περιουσία που υφαρπάχτηκε από έναν ιδιώτη. Αλλά οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της κ. Τσατσούλη θα έχουν την ευκαιρία να μας εξηγήσουν στα επόμενα δημοτικά συμβούλια πως γίνεται να πήγαν ακίνητα του Νάστου σε ιδιώτες που δεν πλήρωναν μισθώματα για πολλά χρόνια στον δήμο αλλά ούτε και στους πραγματικούς ιδιοκτήτες τους κληρονόμους Νάστου.

Και θα τα εξηγήσουν καλά για να θίξουν όλες τις επόμενες διοικήσεις με στοιχεία που μαζεύουν από ότι μαθαίνουμε δεξιά και κυρίως αριστερά! Θα τους βοηθήσουμε και εμείς γιατί πολύ σύντομα θα πουληθεί ένα ακίνητο από τα 94 των Νασταίων σε ιδιώτη.

Στην επόμενη διοίκηση που θα συμμετάσχουν δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις "ΗλιουπΟλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" , "Πρώτα η Ηλιούπολη" , "ΗΛΙΟΥ πόλις - Ανθρώπινη Πόλη" και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Συνεργοί για την Ηλιούπολη"  (γιατί η "Πόλη που Θέλω" δεν έχει καμία πρεμούρα να συνεργαστεί παρά τα όσα ΨΕΥΔΩΣ διαδίδονται ) θα έχει και την ΕΥΘΥΝΗ για το τι θα συμβεί στην πόλη μας από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Για εμάς όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ΨΗΦΙΣΟΥΝ θετικά στον σχηματισμό της επόμενης διοίκησης θα βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε ότι ακολουθήσει.

Γιατί όσο και να μας υβρίζετε η επόμενη διοίκηση δεν θα έχει ουδεμία σχέση με την χρηστή διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου και θεωρώ παράλογο το γεγονός πως πρέπει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" να συμμετάσχει σε μια διοίκηση υπό τον Γιώργο Χατζηδάκη! Αλλά αφού υπάρχουν πρόθυμοι εμείς εδώ θα είμαστε για να τους υπενθυμίζουμε σε κάθε προϋπολογισμό που θα ψηφίζουν τι άφησαν και σε ποιον πήγαν!!

Ακούω με ενδιαφέρουν και τα ονόματα που ακούγονται για Αντιδήμαρχοι αλλά και για πρόεδροι δομών της πόλης και γελάω πραγματικά με τους ποιους είχαμε και ποιοι θα αναλάβουν από Σεπτέμβρη.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ? ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. ΑΧ ΒΡΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚ.......ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!