ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική σας στήριξη ο μόνος λόγος να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η δική σας στήριξη ο μόνος λόγος να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας

Σε λιγότερο από μήνα η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων θα ψηφίσουν πολιτική αλλαγή.
Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνο θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών αλλά παλεύει για αυτοδυναμία και για ποσοστό που θα ξεπερνάει το ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Το θλιβερό της Ιστορίας είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που μας έφεραν τον Τσίπρα το 2015 θα πανηγυρίζουν την ΝΙΚΗ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ αφού "κατάλαβαν" ή μάλλον λένε πως κατάλαβαν το αδιέξοδο του αντιμνημονίου!

Γιατί το αντιμνημόνιο θα επανέρχεται ξανά και ξανά μέχρι η χώρα να βρεθεί και πάλι εκτός Ευρωζώνης αφού δεν μάθαμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ μετά από τέσσερα μνημόνια.

Και φυσικά και στην επόμενη Βουλή θα μπουν αντιμνημονιακές δυνάμεις που θέλουν να μας "σώσουν" όχι από τους κακούς δανειστές αλλά από μια πραγματικότητα που δεν ευνοεί την χώρα μας.

Και δεν την ευνοεί γιατί είχε μάθει για δεκαετίες να ζει πάνω από τις δυνάμεις της με λεφτά τα οποία συνεχώς δανείζονταν για παροχές και διορισμούς στο Δημόσιο.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...... Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ.
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ , ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ, ΕΓΩΙΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ , ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ , ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ , ΑΕΡΓΙΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ , ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ , ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ , ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ . ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ , 5ΝΘΗΜΕΡΗ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , 1200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ , 14 ΜΙΣΘΟΥΣ , 30 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΥΧΕΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΟΧΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ . ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, CAPITAL CONTROLS KAI ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.